Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe te Bots in Counter - Strike toevoegen
" Counter - Strike " is een leuk en verslavend spel genoten door honderdduizenden mensen over de hele wereld . In feite , ondanks zijn relatief hoge leeftijd , is het nog steeds beschouwd als een van de mooiste team-based first-person shooters ooit gemaakt . Als je moeite hebt om teamleden , of gewoon willen worden uitgedaagd door de computer te vinden , kunt u bots toe te voegen in plaats van andere levende spelers . Instructies
1

Als u toegang tot een online server hebt , hoeft u niet om deze stap te volgen . Zo niet , laadt " Counter - Strike Source . " In het hoofdmenu , klikt u op "Create Server . " Er verschijnt een vak waardoor de selectie van kaarten , het aantal spelers , het aantal bots en moeilijkheidsgraad . Maak uw keuze en klik op "OK . " Kopen van 2

Om console commando's , die laat je bots vanuit het spel toe te voegen gebruiken, moet de console worden ingeschakeld . Ga naar de " Options " scherm en klik op ' Toetsenbord '. Klik op het vak " Geavanceerde opties " en vervolgens op " Enable Developer Console . " Klik op "OK . " Je kunt toegang krijgen tot de console door te tikken op de tilde ( ~ ) toets.
3

Om een bot toe te voegen aan een server , tikt u op de tilde toets ingedrukt en typ " bot_add " en druk op de toets " Enter " . Een bot zal verschijnen in de server , zolang je speler slots beschikbaar . Om een bot toe te voegen aan een bepaald team , de commando's zijn ofwel " bot_add_ct " of " bot_add_t . " De eerste zal een terrorist maak een contra - terrorisme , de tweede . Merk op dat in een standaard server configuratie , moeten teams een gelijk aantal spelers . Om dit te omzeilen , gebruikt u het commando " mp_autoteambalance 0 . " Om een bot van beide team te verwijderen , gebruikt u het commando " bot_kick ' naam' ' waar ' naam ' is het bot in -game naam .
< Br > 4

Als u gebruik maakt van de beheerder toegang tot een eigen server , moet u eerst de mogelijkheid om commando's naar de server door het verstrekken van de juiste rcon ( remote console ) wachtwoord . Open je console en typ " rcon_password ' passwordhere ' ' waar ' passwordhere ' is het eigenlijke wachtwoord . Daarna kunt u in principe bots toe te voegen aan de server met dezelfde commando's als hierboven . Het enige verschil is dat je commando's dienen door voorafgegaan door het woord " rcon . " Dus, om een bot toe te voegen , gewoon de console en typ " rcon bot_add , " " rcon bot_add_ct " of " rcon_bot_add_t openen . "

Previous: Next:
  PC Games
·Bon Voyage Fout 
·How Do I Run Twee Rohan online…
·Hoe maak je een MAME Joystick …
·Hoe maak je een Custom Map in …
·Hoe te Kernel Component Wtkern…
·Counter Strike Source Game Ver…
·Hoe kan ik een rijk Sim in The…
·Warlock Specs voor 4.0.3a 
·Hoe te FF XI Minder Laggy op e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Formulieren maken in Microsoft Wo…
·Hoe te Morph Beelden in Photoshop 
·Hoe maak je een HD Video Transfer naar e…
·Hoe te wenskaarten maken in Microsoft Of…
·Hoe te openen Individuele Word- document…
·Indesign Button Effecten 
·Wat is de extensie . Mau ? 
·Hoe maak je een vignet in Photoshop Elem…
·Hoe te corrigeren de kleur in Power Dire…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com