Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Digital Video Software >> Content
Hoe maak je een HD Video Transfer naar een PC
Bij het overzetten van high - definition ( HD ) -video naar een PC , moet het materiaal in digitaal formaat . Hoewel de meeste HD -camera's al beeldmateriaal opslaan als digitale bestanden , zijn er oudere HD-camera's nog steeds gebruik van de HD -tapes . In een dergelijk geval , het beeldmateriaal moet eerst worden digitaal vastgelegd met behulp van een video- editing software.Playing en bewerken van HD- video's vereisen dat uw computer om minstens een 2GB processor en 2 GB RAM-geheugen hebben . Anders , de speler toont alleen maar een zwart scherm , het scherm toont alleen een bevroren videoclip , of de video springt of stopt met spelen om de paar seconden . Instructies
1

Bepaal of de HD- beeldmateriaal is afkomstig van een bestand - gebaseerde HD-camera of een tape - gebaseerde HD-camera . Als de beelden al als video- bestanden is opgeslagen , bereiden de opslagmedia die worden gebruikt om de bestanden rechtstreeks naar de pc . Als de beelden nog in een HD- tape , bereiden de tape gebruikt om het digitaliseren van de bestanden naar de PC . Kopen van 2

Zet het opslagmedium ( gewoonlijk een geheugenkaart , camera harde schijf of P2 -kaart ) tape of naar de camera , in een toepasselijke opslagmedium reader of een cassettedeck , afhankelijk van welke middelen nodig zijn om de HD-beelden naar de computer . Open de medialezer of cassettedeck , of bij gebruik van een camera , opent u het en zet het in " VCR " stand .
3

Sluit de camera , opslagmedia lezer of cassettedeck aan de PC met de toepasselijke kabel . Dit is een USB-of FireWire-kabel .
4

Bevestig de harde schijf te gebruiken voor de opslag van de HD-video . Maak een doelmap op de HD- bestanden die u nodig hebt om de overdracht te organiseren . Als het krijgen van de HD- video van een file-based camera , gewoon copy-paste of drag - and- drop de videobestanden van de camera of de opslagmedia lezer naar uw doelmap .

Als de HD-video is afkomstig van een tape - gebaseerde camera , opent u de video- editing programma , ga naar het menu " File " en selecteer vervolgens de functie " Capture " . Zodra het venster vastleggen verschijnt , controleer of uw camera of cassettedeck al wordt herkend door de computer . De beelden zie je van LCD -scherm van de camera worden weergegeven op het scherm vast te leggen ook. Cue uw band , druk dan op de opnameknop van de capture venster . Direct na , druk op de " Play " knop in uw camera om te beginnen met het afspelen van de HD-beelden . De gehele tape die moet worden overgebracht naar de PC moeten worden vastgelegd in real time .

Previous: Next:
  Digital Video Software
·Hoe te MTS videoformaat conver…
·Hoe je LAME -codec installeren…
·Hoe te installeren Free DVD De…
·Hoe schakel ik Livestream Proc…
·Hoe maak je een Still Waterval…
·Hoe te Mpeg 4 converteren naar…
·Hoe je iMovie herstellen na ee…
·Hoe te MOV's maken 
·Hoe je de snelheid aanpassen o…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe FLV Transfer naar MPEG 
·Hoe maak je een ListView sorteren op kol…
·Hoe maak je een Kopbal op Gimp 
·Hoe je foto's bekijken op Skype 4.2 
·Scannen My System voor het PC geheugen 
·Hoe te Bijschrift sluiten in iMovie 
·Hoe te Adware en virussen voor gratis Ve…
·Een back-up Pinnacle Movie Projects 
·Hoe kan ik dubbele gegevens in Excel -we…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com