Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Sega Games voor PC
Het internationale bedrijf SEGA is bekend om het publiceren van video games op meerdere platformen . Hun video games kunnen worden gevonden voor consoles zoals de Playstation 3 ( PS3 ) , Xbox 360 en de Wii . Criminal Origins

" Condemned : Hoewel de meerderheid van de games worden vaker gespeeld op consoles dan op een personal computer ( PC ) , heeft SEGA tal van spelletjes beschikbaar voor pc-gebruikers om genoegen te nemen inch Condemned ontwikkeld : Criminal Origins ' is een actie -en adventure genre spel dat werd uitgebracht op 15 november 2005 voor Windows en Xbox 360 . Het heeft een Entertainment Software Rating Board ( ESRB ) waardering van volwassen ( M ) , wat betekent dat het spel geschikt is voor volwassen publiek leeftijd van zeventien jaar en ouder . De synopsis van ' Condemned : Criminal Origins " bestaat uit het spelen als een FBI-agent genaamd Ethan Thomas , die deel uitmaakt van de Serial Crimes Unit ( SCU. ) Agent Thomas is op de achtervolging te vinden en vast te leggen een seriemoordenaar genaamd The Match Maker < . br >

gedurende het spel , is er een scala aan wapens en melee aanvallen beschikbaar voor gebruik als gemachtigde Thomas reist door de stad lopen in gestoorde personages en het vinden van aanwijzingen over de verblijfplaats van The Match Maker . Aangezien het onderzoek brengt Agent Thomas dichter bij The Match Maker , verschillende forensische tools zijn ook beschikbaar om te helpen vangen de moordenaar , zoals een UV-licht naar sporen van bloed of een laserlicht voor verborgen aanwijzingen . Dit spel is een speler alleen en biedt een groot avontuur voor degenen die op zoek zijn een mysterie .
Iron Man

" Iron Man " is een third - person shooter genre spel dat werd uitgebracht op 2 mei 2008 voor de PC , Wii , Playstation 2 en 3 , Xbox 360 , Nintendo DS en Sony PSP . De ESRB-classificatie voor dit spel is teen ( T ) , wat betekent dat het spel mogelijk niet geschikt voor kinderen onder de leeftijd van 13 jaar oud . Dit spel is gebaseerd off van de film Iron Man , die werd uitgebracht op dezelfde dag als het spel . Speelt als Tony Stark , die is de eigenaar van Stark Industries , zullen spelers Stark 's ontvoering en het maken van de Iron Man pak tegenkomen . Met konden de Iron Man pak , spelers hebben toegang tot de geavanceerde technologie en wapens om vijanden uit te schakelen in hun paden .

Tijdens het spel kunnen spelers hun harnassen passen aangezien ze tegenkomen vijanden die moeilijker geworden . De Iron Man pak maakt het ook mogelijk spelers te vliegen in grote open gebieden en biedt de mogelijkheid voor spelers om een raket te vangen en gooi het terug naar de afzender . Dit spel is alleen single player en is een leuk spel voor iedereen die is een fan van de originele Iron Man comic als de film .
Sonic en SEGA All - Stars Racing < br >

" Sonic en SEGA All - Stars Racing '
zal beschikbaar zijn voor de PC te downloaden zijn op 23 februari 2010 , en uitgebracht op dezelfde dag voor de Wii , Nintendo DS , Playstation 3 en Xbox 360 . Dit spel heeft een ESRB- rating van iedereen ( E ) , wat betekent dat het spel is geschikt voor kinderen van alle leeftijden . Zoals de titel van het spel al doet vermoeden , " Sonic en SEGA All - Stars Racing ' is over Sonic en vrienden racen naar de finish op verschillende soorten tracks , waaronder middeleeuwse kastelen , regenwouden , en neuriën steden . Er zijn veel personages om uit te kiezen die bestaat uit klassieke karakter favorieten AiAi , Dr Eggman , Sonic zichzelf en nog veel meer .
P Met elk karakter , iedereen heeft zijn eigen All Star-move , die een voordeel ten opzichte van andere spelers mogelijk maakt tijdens de race. Sommige All Star moves bevatten Super Sonic waardoor Sonic te gaan met een ongelooflijke snelheid en Banana Blitz die AiAi om bananen te laten vallen en maak andere racers glijden van de baan maakt . Langs het spoor zijn ook power-ups en wapens die racers kunnen verzamelen en gebruiken om omhoog te eindigen op de eerste plaats . Dit spel kunnen maximaal acht spelers en is een grote , voor iedereen spel .

Previous: Next:
  PC Games
·De beste wapens voor Paladins …
·Hoe te Window Mode gebruiken i…
·Hoe te installeren Max Payne 2…
·Hoe te PBP converteren naar CS…
·Hoe maak je een item toe aan v…
·CS 1.6 Launch Options 
·De Galactische Civ 2 Systeemve…
·Hoe maak je een Full Motive ba…
·Hoe krijg ik een studio voor m…
  Related Articles
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
  Software Articles
·CS3 Leren in Photoshop 
·Hoe maak Moving Lines in Flash 
·Hoe Film- bestanden te branden op een DV…
·Hoe kan ik Protect One Page in een Word-…
·Hoe PDF in Vector Line Format Krijg 
·Wat is de extensie UDF ? 
·Hoe te Games maken in Roblox 
·Hoe te Objects & Tekst Schik in Microsof…
·Hoe maak je een Exchange Mailbox Enable 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com