Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
PC Boerderijspellen
Hoewel landbouw simulaties zeker vertegenwoordigen een niche genre , is er sprake van een gestage productie van dit soort sim spel, omdat pc's liep op DOS . Deze spellen over het algemeen vallen in twee grote categorieën : degenen die van plan zijn om exacte weergave van het harde werk en vooruit denken dat gaat in een winstgevende landbouw onderneming , en die snelle en verslavende gameplay te benadrukken . SimFarm

Door de makers van ' SimCity ' en ' The Sims ', ' SimFarm " was de oorspronkelijke landbouw sim voor de PC . Het benadrukt realisme en de diversiteit van het spel . U bent vrij om zaken na te streven als een kleinschalige biologische boer of als een enorme conventioneel bedrijf . U kunt vee fokken of gewassen te verhogen . Weer , bodemkwaliteit en onderhoud van de machine zijn allemaal opgenomen en geloofwaardig behandeld . Daarnaast heeft de speler een kans om te communiceren met een nabijgelegen stadje en helpen bij zijn ontwikkeling , die het spel een SimCity gevoel . Hoewel de graphics en de interface worden gedateerd door de normen van vandaag , dat is slechts een game ontwikkeld in de vroege jaren 1990 te verwachten .
John Deere American Farmer

" John Deere American Farmer " is de geestelijke erfgenaam van " SimFarm . " Het benadrukt ook realisme boven fast - paced gameplay , en zoals " SimFarm " en beschikt over een overvloed aan functies en diepe gameplay . Seizoenen , weer en bodemkwaliteit zijn allemaal gegeven serieuze behandeling . Terwijl " SimFarm " heeft beroep als een klassieke en voorloper van de toekomstige boerderij games, " John Deere American Farmer" maakt gebruik van veel van dezelfde elementen in een 3D omgeving . Hoewel het prijskaartje is een beetje hoger , kan het beroep op moderne gamers die gewend zijn aan een hoge kwaliteit graphics .
Farm Frenzy 3

De lijn van casual landbouw sims culmineerde in de oprichting van " Farm Frenzy 3 . " Hoewel het spel niet simuleren landbouw zo nauwkeurig " SimFarm " of " John Deere American Farmer , " de trade - off is sneller gameplay en een eenvoudiger leercurve . Het beschikt over een perceel en leuke graphics , en het maakt het ook mogelijk spelers om uit te kiezen uit een verscheidenheid van scenario's die uniek zijn voor verschillende culturen over de hele wereld . U kunt landbouw ervaren in Afrika , Latijns-Amerika en het Oude Westen van de Verenigde Staten . Er is ook een gratis demo van het spel dat spelers online kunnen proberen .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te FRAPS in World of Warcr…
·Hoe de IMVU Standaard Kamer Ve…
·Hoe om uw computer Test om te …
·Hoe te Warkeys inschakelen in …
·Bouw uw eigen virtuele huis 
·Programma's die Give You Poker…
·Cheats voor Counter - Strike 1…
·Hoe maak je een deltavlieger i…
·Hoe te Multiplayer Missions sp…
  Related Articles
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe je Mac Docs PC Friendly Zorg 
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe kan ik Mac Word converteren naar PC …
Hoe te openen iWork op een PC 
Wat zijn standaard PC Fonts ? 
Hoe maak je een PC Clipboard Clean 
Problemen Mac Word-bestand openen op een…
  Software Articles
·Hoe maak je een Switchboard installeren 
·Hoe je WAV -bestanden comprimeren verkle…
·Microsoft CRM 3.0 Tutorial 
·Wat is het pad naar Windows Picture en F…
·Hoe te kopiëren & plakken Van de AS/400…
·Hoe te WordPad en Kladblok bestanden Unl…
·Kun je bureaublad delen Met Office Commu…
·Hoe maak je een Screenshot Take Met FS9 
·How to Get Sage kleur op Word 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com