Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
PC domino spelletjes
Domino zijn kleine houten of gipsen tegels die kunnen worden gebruikt om een ​​breed scala aan spellen te spelen . Hoewel er veel goedkope domino sets beschikbaar in de winkels , is er ook een breed scala van pc- domino games die je een kans om veel verschillende stijlen van domino spelen tegen taaie computertegenstanders geven . Ze zijn vaak beschikbaar voor een gratis proefversie downloaden . Betalen voor de games zal openen vele mogelijkheden . 'World Dominoes Series'

"World Dominoes Series"
is beschikbaar voor gratis trial te downloaden . Het spel kan worden uitgevoerd in vele verschillende talen . Er zijn 20 verschillende domino games beschikbaar , waaronder "Chicken Foot " en " Block . " Spelers kunnen spelen tegen de computer of zelfs tegen spelers online . Reguliere toernooien worden gehouden online , zodat u kunt concurreren tegen een aantal van 's werelds beste amateur domino -spelers. 3D- graphics dompelen je onder in het spel , terwijl vrolijke muziek en geluidseffecten maken het klinken alsof u daadwerkelijk domino spelen oog in oog met je vrienden . Muziek uploaden naar het programma te luisteren naar uw favoriete muziek terwijl je speelt . Als u hulp nodig hebt , kan de gedetailleerde strategie gids u verhuist - by - move instructies en strategieën die elke tegenstander kan verslaan geven .
' Buku Dominoes '

" Buku domino " is beschikbaar voor gratis demo spelen en de volledige versie kopen . Het kopen van het spel geeft je 10 verschillende domino games, terwijl de gratis demo geeft je twee . Kleurrijke graphics geven dit spel een cartoon gevoel , terwijl geanimeerde iconen te brengen actie op het scherm. Spelers kunnen hun spel aanpassen met 125 achtergrond foto's en 50 domino sets . U kunt ook uw eigen ontwerpen en achtergronden toe te voegen door het uploaden van uw foto's rechtstreeks aan het spel . Het spel heeft ook een verscheidenheid aan muziek . U kunt echter ook uw eigen muziek via de MP3-muziek uploader voegen . Het is voor virussen door Board Game Central .
' Win42 '

" win42 "
getest is beschikbaar op CCDominoes in een gratis trial te downloaden . In de meeste domino spellen die je line-up van de dominostenen op tafel begin tot eind als je probeert om de puntjes op de domino zijkanten passen . Echter, dit spel heeft meer gemeen met kaartspelen zoals bridge , schoppen of pinochle . Het is gebaseerd op het spel "Veiling Pitch " en vereist dat u om te bieden en win een bepaald aantal reizen elke hand . In plaats van gebaseerd op pakken , is gebaseerd op de nummers op het domino . Trump pakken moet worden afgespeeld wanneer mogelijk . Dit spel heeft speel je tegen drie computertegenstanders . Een van de mooiste opties van het spel is de optie " suggestie " . Deze optie zal voorstellen beweegt en geeft een verklaring voor waarom dit is een goed humeur . Ook kunt u uw biedingen verdubbelen voor hoge stakes games .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe te Maps Reveal in Empire E…
·Hoe te Ondertitels in Star Tre…
·Hoe kan ik een Gamepad GGE909 …
·Hoe krijg je door de tunnel op…
·Hoe te spelen MechWarrior 4 : …
·Hoe maak je Versier een Sim St…
·Hoe maak je een Steam account …
·Hoe je Sims 2 spelen in een kl…
·Hoe te Graphics oplossen in Si…
  Related Articles
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe te Etiketten op mijn PC Zorg 
Hoe je Mac Docs PC Friendly Zorg 
Hoe kan ik een Word- document convertere…
Hoe kan ik Mac Word converteren naar PC …
Hoe te openen iWork op een PC 
Wat zijn standaard PC Fonts ? 
Hoe maak je een PC Clipboard Clean 
Problemen Mac Word-bestand openen op een…
  Software Articles
·Hoe maak Adobe InDesign PDF Search Engin…
·Hoe te Curve tekst GIMP 
·Photoshop trucs voor Portraits 
·Hoe afdrukken met behulp van een Remote …
·Hoe de Voice verwijderen van een song en…
·Hoe te Lightning Paint in Photoshop 
·Hoe je tekst invoegen in een PowerPoint 
·Hoe te berekenen afbeelding in osCommerc…
·Hoe vindt u & verwijderen van meerdere e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com