Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Fun Games te spelen op LAN
Local Area Networks ( LAN ) zijn verkrijgbaar op universiteiten , vele organisaties en thuis . Een lokaal netwerk wordt opgezet ofwel met kabels of draadloos Ethernet . Met deze technologie kunnen gamers multiplayer games spelen op computers in de nabijheid van elkaar . Er is ook virtuele technologie die LAN gaming over grote afstanden via het internet mogelijk maakt . Veel spellen bieden ondersteuning voor LAN- spel en zijn veel plezier . Wormen

Worms
is een multiplayer strategie spel waarin spelers de controle over een legioen van regenwormen . Spelers tegen elkaars krachten via een lokaal netwerk of het internet . De wormen maken gebruik van een verscheidenheid aan wapens , waaronder pistolen en bommen met komische resultaten om het andere team te vernietigen . Het team dat al hun wormen verliest verliest . Het spel biedt een verscheidenheid aan spel kaarten met verschillende terrein -en milieugevaren .
Unreal Tournament 2004

Unreal Tournament 2004 is een team gebaseerd first person shooter van Epic Games dat wordt gespeeld over lokale netwerken en het internet op personal computers . Het spel laat de speler om hun in-game avatar aanpassen en houdt van spel statistieken zoals overlijden telt. Unreal Tournament 2004 biedt diverse kaarten , soorten wapens en voertuigtypes . De schutter ondersteunt gebruikers gecreëerde inhoud en vanaf 2010 een bloeiende gemeenschap is nog steeds actief . Het spel is beschikbaar via digitale distributie diensten zoals Steam en Direct2Drive en retailers zoals Amazon .
Supreme Commander

Supreme Commander
is een real-time strategy spel gemaakt door Gas Powered Games . De RTS biedt een ruime keuze aan soorten eenheid en elke speler bestuurt tot 1000 eenheden op het slagveld . Het spel is geoptimaliseerd voor quad - core processors . Multiplayer is beschikbaar over lokale netwerken of het internet . Vanaf 2010 is het spel beschikbaar is op zichzelf of verpakt in een gouden editie met een uitbreidingspakket . Supreme Commander wordt verkocht via retailers zoals Gamestop en Best Buy of via digitale distributie diensten zoals Steam en Direct2Drive .
Neverwinter Nights Diamond Edition

Neverwinter Nights is een rol - playing game gemaakt door Bioware . Het spel maakt gebruik van de Dungeons and Dragons Forgotten Realms setting en game mechanics . Neverwinter Nights wordt gespeeld co -operatief via lokale netwerken en het internet . Deze RPG is voorzien van een groot aantal gebruikers gemaakte modules , evenals de mogelijkheid voor een speler om op te treden als een game master aan gameplay te vergemakkelijken . Neverwinter Nights is verkrijgbaar bij retailers zoals Best Buy en Amazon .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe maak je een hengel gebruik…
·Wat gebeurt er als je de enige…
·Hoe uw Kolonie de snelste in A…
·Hoe maak je een Gift code in M…
·Hoe hebben Battle Towers in Mi…
·How to Get Mewtwo 
·Hoe om te winnen bij Axis en A…
·Hoe in te loggen op Silkroad O…
·Computer Games voor 2 -jarigen…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe gaan mensen roepen me op een Skype- …
·Fun Utilities & Screensavers 
·Wat is Symantec Backup Exec ? 
·Kan ik lezen Excel-bestanden op een Macb…
·Hoe te Prijskaartjes afdrukken 
·Hoe om tekst te animeren in Flash CS3 
·Hoe je Super Anti Spy verwijderen spywar…
·Hoe kan ik nieuw lettertype op Photoshop…
·Hoe u van osCommerce naar CS-Cart 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com