Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Sony Sixaxis Windows Programma's
Hoewel ontworpen voor gebruik met de PlayStation 3 game console , Sixaxis controllers kunt aansluiten op een computer met Windows via een USB -kabel of Bluetooth -technologie . Je moet specifieke driver software voor de controller te kunnen communiceren met Windows . Hoewel Sony heeft geen officiële driver oplossing , meerdere opties van derden zijn gratis beschikbaar online . Zodra u toegang tot connectiviteit , andere software draagt ​​bij aan de functionaliteit van een Sixaxis op een computer , waardoor u toegang tot non - gaming functies via de controller . MotionJoy

MotionJoy
is een driver programma voor interfacing een Sixaxis controller met Windows . Eenmaal geïnstalleerd , is het mogelijk de comouter om een bijgevoegd PS3-controller als een gamepad te behandelen , waarin het als een bijgevoegde game controller in de " Gamepads " of hoofdstuk " Apparaten en printers " van het Configuratiescherm en waardoor je de knoppen in games toewijzen die ondersteuning joysticks en gamepads . MotionJoy is compatibel met bewegingsgevoeligheid van de controller en bevat een Xbox 360 controller emulatie -functie als u ook 360 controller drivers geïnstalleerd .
Sixaxis voor Windows

Vergelijkbaar met MotionJoy , Sixaxis voor Windows verbindt een Sixaxis controller als een gamepad voor Windows . De driver werkt met Windows XP , Windows Vista en Windows Server 2003 . Het ondersteunt ook de trilfunctie voor de nieuwere DualShock 3 PS3 -controllers .
JoyToKey

Nadat je Sixaxis drivers hebt geïnstalleerd , JoyToKey breidt de functionaliteit van de controller , zodat gebruikers het toetsenbord toets slagen toe te wijzen aan specifieke knoppen op de controller . Met deze functie kan de Sixaxis te spelen oorspronkelijk niet ontworpen met gamepad functionaliteit controleren , evenals voeren een breed scala van andere systeemtaken .
Joystick - To - Mouse

Joystick - To - Mouse kan een Sixaxis geconfigureerd met Windows drivers om de cursor te bedienen met zijn joysticks , vervanging van de functionaliteit van muis van het systeem . Dit programma maakt het mogelijk om meer complexe computertaken , zoals surfen op internet en bestandsbeheer met behulp van slechts een Sixaxis controller te voltooien .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe een Garry 's Mod Achtergro…
·Hoe te Speelautomaten Creëren…
·Hoe maak je een CS 1.6 Dedicat…
·Hoe maak je een Trainer gebrui…
·Hoe kunt u uw perfecte wereld …
·Lot PC Eisen 
·Hoe om te controleren Player R…
·Hoe te FPS Boost voor Dolphin 
·Keyboard Les Games 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een toetsenbord taal in Wind…
Hoe de schermresolutie in Microsoft Wind…
Hoe te Fonts in Windows XP installeren 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
Hoe maak je visitekaartjes met behulp va…
Hoe je verloren gegevens in Windows XP h…
Problemen Copy & Paste in Windows XP 
  Software Articles
·Hoe je Dragon Voice Profielen importeren…
·Hoe naar All My iPod Songs Erase van mij…
·Hoe te WordPerfect documenten lezen 
·Hoe te EZ Drummer Problemen oplossen 
·Hoe te OMA Problemen 
·Smartworks Project Planner 
·Scannen als PDF 
·Hoe te afwachting Plekken in WordPress O…
·Hoe kan ik een SCSI Zip drive in Windows…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com