Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
3D Vliegtuig Games
Er zijn een reeks 3D- vliegtuig games van gedetailleerde vlucht simulatoren die de ervaring zo realistisch mogelijk te maken , om arcade stijl vliegen schietspellen . Veel van de arcade- style games zijn gratis beschikbaar online , en sommige spelers toestaan ​​om met anderen te spelen via het internet . Meer diepgaande games vereisen een volledige installatie op de pc en geven spelers een realistische omgeving waarin een verscheidenheid aan vliegtuigen vliegen . Flying Model Simulator

Flying Model Simulator
is een gratis programma dat beschikbaar is om te downloaden van het internet is . Het spel werd ontwikkeld en geproduceerd door Romeinse en Michael Moller en is momenteel in zijn editie 8.5 Alpha . Het spel wordt voortdurend bijgewerkt en feedback wordt gewaardeerd door spelers . In het spel , spelers zijn in staat om de controle over een aantal vliegtuigen , waaronder kleine eenmans- vliegtuigen en helikopters , grote Airbus passagiersvliegtuigen en militaire helikopters nemen . Spelers krijgen de controle over het ambacht van hun keuze en kunnen ervoor kiezen om het opstijgen , vliegen en landen in een verscheidenheid aan landschappen . Bergen , kan de stedelijke gebieden en de zee landschappen worden geselecteerd , en het spel ondersteunt gedetailleerde 3D botsingen met elk type terrein . De gebruikersinterface kan worden vertaald in 18 talen , en er is een diepgaande handleiding waarin wordt uitgelegd hoe het spel bestuurt werk .
Flight Simulator X

Microsofts
Flight Simulator X is een bekroonde spel en is beschikbaar voor Windows XP , Windows Vista en Windows 7 . Het spel combineert de 25 jaar van de flight simulator games en laat de gamer om de controle van een van de tientallen vliegtuigen nemen . Spelers kunnen kiezen om solo te vliegen , na hun eigen charters of de voorgeprogrammeerde opdrachten beschikbaar zijn , of ze kunnen de multi-player functie gebruiken en deelnemen aan een online woord met andere piloten . Terwijl de controle van het vliegtuig , kunnen spelers kiezen uit verschillende camera-opties geven hen de kans om de zeer gedetailleerde vliegtuigen en landschappen te ervaren .
Airplane Spacehawk

Airplane Spacehawk is een online spel gratis beschikbaar . Spelers worden geworpen in de actie in dit razendsnelle 3D vliegende shooter . Spelers nemen de controle van een van de Spacehawk squadron , de laatst overgebleven strijders in de lucht , en mag afweren van een vijandelijke aanval . De besturing is eenvoudig te beheersen met spelers met behulp van het toetsenbord om het vliegtuig en de muis voor de besturing van de wapens te controleren .
Radical Aces 2 Evolutie

Radical Aces 2 Evolution is een 3D- vliegende spel gratis beschikbaar online . Spelers kunnen strijden door 30 missies waarin zij moeten hun futuristische basis van buitenaardse aanvallers te beschermen . Er zijn 10 vliegtuigen die spelers kunnen kiezen uit , hebben elk hun sterke en zwakke punten . Elk vaartuig heeft een " speciale voeding " die kunnen worden gebruikt om unieke taken. Tijdens elke missie kunnen spelers terug te vliegen naar de basis en schakelaar vliegtuigen . Dit laat de spelers om diverse specialistische taken uit te voeren in de loop van een missie van hondengevechten in de lucht om het uitvoeren van bombardementen .

Previous: Next:
  PC Games
·Notebook PC Games 
·Waarom heeft Team Fortress 2 L…
·Hoe om te bepalen of games zij…
·Hoe to Change Your Color in Ex…
·Hoe te Trait Grenzen Verwijder…
·Hoe activeer ik de Add-Ons Inb…
·Hoe maak je Flash Games Snelle…
·Het wijzigen van de MapleStory…
·Age of Mythology instructies 
  Related Articles
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe maak je een 3D- lettertype in Word 2…
Hoe maak je een 3D- cirkel in Office 200…
Hoe te Games maken in Kladblok 
Typen Lessen en spellen voor kinderen 
Hoe kan ik een vliegtuig Symbool Maak op…
Hoe maak je een 3D-grafiek op een Mac Cr…
Hoe te Slow Mijn Processor Down to Old S…
Hoe te Games Clear Uit een computer grif…
  Software Articles
·Augmented Reality Training 
·Hoe te wijzigen van een OGG naar een MP3…
·Hoe te wijzigen Outline Kleur in Photosh…
·Hoe gegevens synchroniseren tussen twee …
·Hoe maak je een notaris Letter Zorg 
·MHT File Extension & Beveiliging 
·Hoe maak je een mashup over Florida Stud…
·Hoe maak je een song importeren naar Rif…
·Hoe maak je een EM Dash Zorg in Word 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com