Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Flight Simulation Games
Vlucht simulatie games kunnen spelers de kans om te nemen naar de hemel . Deze simulaties bootsen de werkelijke ervaring van het vliegen met een luchtvaartuig , in plaats van te simpel de ervaring om het spel te stroomlijnen . De meeste simulatoren zijn ongelooflijk gedetailleerd , zowel in uiterlijk en in de natuurkunde , en spelers kunnen uren doorbrengen verdwalen in de real-life details. Commerciële Flight Simulator

Flight Simulator X is ontwikkeld door Microsoft . Het is het eindresultaat van 25 jaar ervaring in het maken vluchtsimulatie games. De simulator heeft meer dan 30 gestructureerde missies die spelers kunnen volgen . Missies vliegen vooraf bepaalde routes met passagiers , het maken van moeilijke landingen en andere scenario's . Spelers kunnen kiezen uit 18 vliegtuigen en ze de mogelijkheid hebben 28 high -detail steden en land dan te vliegen op 40 luchthavens . De minimaal vereiste schijfruimte die nodig is om het spel te installeren is 14 GB en extra ruimte is nodig voor opgeslagen spellen .
Helicopter Flight Simulator

Voor degenen die willen een vliegen helikopter in plaats van een traditioneel vliegtuig , helikopter Simulator , gratis beschikbaar online , is perfect . De simulator plaatst spelers in het hoofd van een generieke helikopter en ze kunnen vliegen rond een virtuele wereld . Het spel maakt het mogelijk verschillende camerastandpunten te gebruiken ; spelers gebruik maken van de muis om de helikopter te controleren . Bij het uitvoeren van trucs en stunts in de helikopter , kunnen spelers een rookgordijn voor een extra visueel effect te activeren .
Space Flight Simulator

Space Shuttle missie
is een ruimte vluchtsimulator die spelers de leiding over de gehele lancering proces zet . Spelers de controle van de missie besturingsreeks met nauwkeurige 3D-modellen van de space shuttle zichtbaar vanaf de nauwkeurige Kennedy Space Center replicatie . Zodra take- off aan de gang is , spelers de controle van de shuttle van binnen , die verantwoordelijk is voor het trekken van hefbomen , monitoren meters en het omgaan met eventuele problemen . Eenmaal in de ruimte , de spelers zijn verantwoordelijk voor de koppeling met het ruimtestation en het navigeren satellieten en andere objecten in de ruimte . Gamers kunnen realistische situaties ervaren door het spelen van de missies van het spel of ze kunnen hun eigen scenario's te creëren . De game draait op Windows XP , Vista en 7 en vereist een 1 GB harde schijf en 500 MB RAM-geheugen om effectief te draaien .
Combat Flight Simulator

IL - 2 Sturmovik en zijn gevolgen , Cliffs of Dover en Roofvogels , zijn gedetailleerd combat flight simulators . Spelers krijgen de mogelijkheid om de controle over een vliegtuig te nemen van zowel de Geallieerden of As-strijdkrachten . Elk vliegtuig is zeer gedetailleerd en spelers zijn voorzien van een realistisch -interface van de controles . Het spel is verdeeld over tientallen missies opnieuw enkele van de felste luchtgevechten in de geschiedenis. Met behulp van het internet , kunnen spelers deelnemen aan grootschalige multiplayer games met maximaal 128 spelers in elk gevecht . Het spel is beschikbaar voor meerdere platforms, waaronder de PlayStation 3 , PSP , Nintendo DS en Xbox 360 .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe kan ik gratis Object Downl…
·Hoe om Legally Make Demo games…
·Hoe installeer ik Tactical Ops…
·Hoe snelheid van Java Games 
·Hoe kunt u uw directx informat…
·How to Set Up een GMOD Server …
·Hoe je Solitaire Delete 
·Age of Conan Eisen 
·Hoe te Tibia Auto downloaden 
  Related Articles
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe te Games maken in Kladblok 
Typen Lessen en spellen voor kinderen 
Hoe te Slow Mijn Processor Down to Old S…
Hoe te Games Clear Uit een computer grif…
Hoe te Spelen verwijderen van Windows -s…
Hoe CD games te kopiëren naar de comput…
Hoe te gebruiken Daemon Tools for Games 
Hoe maak je een Java Plugin voor Pogo Ga…
  Software Articles
·Hoe te Zwijgend Verdeel Symantec LiveUpd…
·Hoe om te doen Scale Breaks op een grafi…
·Hoe maak je een Scout spelen in TF2 
·Hoe maak je een gegevenstabel maken in W…
·Hoe te Encore Install 
·Doc naar tekst conversie 
·Hoe maak je een Flash Flip Book Werk 
·Hoe maak je een kleurenschema toe op Wor…
·Hoe kan ik Excel -functies Run 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com