Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Tekstverwerking Software >> Content
Doc naar tekst conversie
Doc naar tekst conversie was een integraal onderdeel van de computer in zijn dag . Vandaag computerprogramma's die in het algemeen kunnen verschillende converteren voor lezen . Af en toe kan het nodig zijn om een document te converteren naar tekst voor compatibiliteit op oudere computerplatforms . Identificatie

De drie letters identificatie aan het einde van een bestand informeert de gebruiker van het bestandstype . * . doc betekent dat het document is een Microsoft Word-bestand . * . exl betekent dat het een Microsoft Excel spreadsheet . De asterisk -symbool ( * ) wordt gebruikt om alle tekens vertegenwoordigen voor de periode van de verlenging . Bijvoorbeeld : . . * Doc kan ofwel dates.doc of bills.doc vertegenwoordigen en is ontwikkeld voor het zoeken naar specifieke bestanden

Wanneer een document wordt opgeslagen als een tekstbestand , zal het een txt achter de naam . van het bestand . Een * . Txt- bestand kan worden geopend door een tekstverwerker de computergebruiker wensen .
Geschiedenis

Microsoft Word
gebruikt de * . Doc als een bestand te laten de computer weet welk type bestand werd opgeslagen. Het maakte het document sneller te openen . Verschillende concurrerende platforms van tekstverwerking werden ontwikkeld , zoals Corel Wordperfect of Mac 's tekstverwerker . Verschillende tekstverwerking platformen kon niet programmeren codes te interpreteren voor de * . Doc documenten , dus een conversie naar een neutrale document noodzakelijk was . Een bestand kan worden opgeslagen als tekst waarbij elk besturingssysteem en de tekstverwerker kan het document voor het lezen of bewerken .
Voordelen

openen Bij het werken in heel verschillende soorten computers , allemaal met verschillende operationele en tekstverwerker , het tekstbestand toegestaan ​​gebruiksgemak . Vandaag , bijna alle software heeft conversie software ingebouwd die nauwkeurig zal interpreteren de verschillende soorten bestanden die in gebruik kan zijn .
Overwegingen

Tekstbestanden
zijn nog steeds nuttig vandaag bij het werken met oudere versies van populaire software . Bijvoorbeeld , kan Word 2000 software niet Word 2007-documenten te openen . Als u niet weet welk platform iemand wordt gebruikt , kunt u overwegen het omzetten van uw document naar een tekstbestand voordat u deze op een e-mail .

Een bestand van doc naar tekst om te zetten , moet het document geopend in uw tekstverwerker . Selecteer " Bestand> Opslaan als > Tekst " . Volg de aanwijzingen voor het benoemen van uw geconverteerde bestand en waar je wilt het bestand opgeslagen op uw systeem .
Waarschuwing

Vanwege tekst software beperkingen , kan conversies significant veranderen . Terwijl vet, cursief en onderstreept worden ondersteund door tekst , kan lettergrootte en speciale opmaak tijdens doc verloren om tekst conversies . Bewaar altijd uw originele bestand als een * . Doc-bestand voordat het wordt omgezet naar tekst . Dit zal uw oorspronkelijke opmaak veilig te houden van het conversieproces .

Previous: Next:
  Tekstverwerking Software
·Hoe een Doc bestand maken 
·Hoe te gebruiken spellingcontr…
·Hoe te openen MDI 
·Hoe kan ik Print CD Labels Van…
·Hoe kan ik een Trademark In ee…
·Wat zijn MS Office vaardighede…
·Hoe kan ik een handtekening Bl…
·Hoe te Borders verdienen op vi…
·Het wijzigen van de tekst Teke…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een Glitz Foto Met GIMP 
·Hoe maak je een Excel -werkblad importer…
·Waarom is mijn Skype zo traag? 
·Hoe een backup van een C Drive en terugz…
·Hoe te Notes in Acrobat Document afdrukk…
·Hoe kan ik Stereo E510 opnemen met Dell …
·Hoe te Docx -bestanden gebruiken 
·Hoe het opzetten van Word 2007 om verkee…
·Hoe te Carriage Returns in MS Word Verwi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com