Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Games die rijexamens
Voordat je legaal kan rijden , moet u een vergunning aanvragen bij de Department of Motor Vehicles ( DMV ) . In de meeste staten in de VS , kunt u een aanvraag voor je rijbewijs op een leeftijd tussen de 16 en 18 . Beter voor te bereiden voor zowel de geschreven en rijexamen , praktijk met online games . Vragen

In alle staten , moet u een schriftelijk multiple - choice test doorlopen voordat u uw vergunning of licentie kan krijgen . Deze tests omvatten vragen over staats-en federale rijden wetten , zoals de maximumsnelheid op snelwegen en de regels over het houden van alcohol in de auto . Voor te bereiden op uw schriftelijke test, neem een online test . Deze tests zullen u vragen een reeks van ten minste 20 vragen en geven u een passerende of falende score . Als je faalt , studeren besturen van wetten met de DMV website of een bestuurder onderwijs handboek.
Driving

Rijden simulatietesten
simuleren de ervaring van het nemen van het rijexamen . Tijdens deze games , de muis en pijltjestoetsen gebruiken om uw auto te sturen . U kunt andere toetsen gebruiken om te remmen , gebruik je knipperlichten of andere rij- procedures uit te voeren . In deze tests , moet u binnen de maximumsnelheid, draai veilig , park en vermijd gevaren op de weg , zoals voetgangers . Hoewel deze tests helpen begrijpen drijvende principes , ze zijn geen vervanging voor het beoefenen van het rijden in de echte wereld .
Game Format

meeste racegames
zijn Flash spelletjes , gratis beschikbaar op websites die Flash spelletjes , zoals Hype spelletjes en gratis online spelletjes ( zie bronnen ) aanbieden . Flash games vereisen de Shockwave plug - in , gratis beschikbaar op de website van Adobe . De meeste computers spelen Flash spellen zonder een probleem , net als de iPad . Sommige Android mobiele telefoons spelen Flash games, maar dit verschilt per model .
Nemen van een rijexamen

Volgens de DMV website , mensen die zijn ontvangen van hun licentie voor de eerste tijd , het verkrijgen van een nieuwe licentie voor hun staat , hebben een visie probleem of een lichamelijke aandoening moet een rijtest te nemen . Deze tests duren 20 minuten en bestaan ​​uit elementaire manoeuvres zoals links en rechts , stopt bij een gecontroleerde en ongecontroleerde kruispunten en traditionele rijden op normale straten . De meeste ook een driepunts- turn en een parkeerplaats te verlangen . Om een rijexamen plannen , contact opnemen met uw plaatselijke DMV . Als u een licentie of vergunning nooit hebt ontvangen , moet u een schriftelijke test naast een rijexamen te nemen .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe train ik voor Mijnbouw op …
·Hoe maak je een bruiloft in Si…
·Hoe meer Master League Punten …
·Hoe om Stapel Maten Veranderin…
·Cheats voor Huizen in The Sims…
·Coding Games 
·Hoe kan ik Speel gratis online…
·Gratis Computer Game Making Pr…
·Hoe te Pushback in X - Plane 9…
  Related Articles
Hoe te Program Spelen in Kladblok 
Hoe kan ik een Word- bestand dat is niet…
How to Get Rid van een bestand dat Vraag…
Waar zijn de Text Box Extra in Word 2007…
Hoe Word- documenten die niet kan worden…
Hoe kan ik een Word- document dat Geslot…
Hoe vindt u hoeveel regels zijn in een b…
Hoe kan ik een Word-bestand dat werd ges…
Hoe te Lines toe aan een tabel in Word 2…
  Software Articles
·Hoe een briefhoofd maken met Beschermde …
·Hoe maak je een winkelwagen creëren Ico…
·Hoe kan ik een achtergrond in Photoshop …
·Hoe te PAF gegevens wijzigen 
·Hoe kan ik een logo met Microsoft Publis…
·Hoe de recente documenten van Word 2007 …
·Hoe te Rains MMS Maker Error Fix 
·Strip Effect Tutorial voor Photoshop CS2…
·Hoe je Steam Run with AVG 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com