Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Nadelen van het spelen van computerspellen
Veel mensen genieten van computerspelletjes , die een breed scala aan genres zoals actie bieden , avontuur , beat ' em up , familie , muziek , puzzel , racen , rollenspel , sport en strategie . Computerspelletjes kunnen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling van bijkomende vaardigheden , zoals verbeterde woordenschat , betere motorische vaardigheden , probleemoplossend vermogen en snellere reactietijden . Er zijn echter een aantal potentiële nadelen , ook. Deze omvatten gezondheidsproblemen , zijn ongezellig en overtredingen van de wet . Asociaal Activiteit

spelen computerspelletjes kan zijn asociaal , vooral als je jezelf opsluiten , helemaal alleen , om zich te concentreren op het verkrijgen van naar het volgende niveau . Er is een enorme wereld daar , vol fascinerende mensen , ongelooflijke bezienswaardigheden en prachtige kansen . U kan worden beperkt jezelf als je al je tijd doorbrengen in een computerspel .
Vermoeide ogen

Computerspelletjes
kan verslavend zijn , wat betekent dat je zult doorbrengen lange periodes van de tijd staren naar een beeldscherm eenheid . Dit kan een duidelijke achterstand op het spelen van computerspelletjes , vooral als u liever een verduisterde kamer . Studie van Dr W. Jaschinski - Kruza 's van vermoeide ogen in beeldschermwerkers , uitgevoerd aan het Institut fur Arbeitsphysiologie , Dortmund , een verband tussen uitgebreide gebruik van beeldschermen en de ogen. Vermoeide ogen kan pijnlijk , pijnlijk zijn en kan het gezichtsvermogen in gevaar brengen .
Repetitive Strain Injury

Dr
Daniel Farb en medewerkers te waarschuwen voor Repetitive Strain Injury of RSI , die kunnen worden veroorzaakt door het spelen van computerspelletjes . Computer games vereisen vaak continue en repetitieve toets of drukken op een knop , die kan invloed hebben op de spieren en pezen van de vingers , polsen , handen, armen en zelfs de schouders . RSI kan worden ondraaglijk pijnlijk en moeilijk om effectief te behandelen . RSI is een chronische aandoening , wat betekent dat het een lange termijn in plaats van korte termijn verdrukking .
Andere tegens

Computerspelletjes hotels met gewelddadige inhoud kan agressie bevorderen . Games die je niet kunt beheersen kan frustratie en woede veroorzaken . Je kan bukken verantwoordelijkheden en het verwaarlozen van andere mensen , zoals vrienden en echtgenoot , door het spelen van computerspelletjes . Computer games kunnen duur zijn , die een ernstige impact hebben op uw portemonnee kan betekenen . Ook kunt u in de verleiding om illegale games te verkrijgen . Volgens de software trends analisten Paul Craig en medewerkers , meer dan 50 procent van de gamers toe om dit. Craig herinnert de lezers eraan dat de FBI ziet dit als een misdaad .

Previous: Next:
  PC Games
·Mojo Word Games 
·Hoe kan ik World of Warcraft G…
·Hoe te wijzigen een naam in Ci…
·Hoe te NWN BIC converteren naa…
·Hoe maak je een titel Screen i…
·Hoe u een DVD Game Van Run een…
·Cheats voor Roller Coaster Tyc…
·Hoe te Take Away Moles in Sims…
·Hoe een Land Grab Prestatie Ne…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe maak je deel van een pagina in Word …
Hoe maak je een snelkoppeling van een sy…
Hoe om afbeeldingen te maken van tekst 
Hoe u de grootte van een Microsoft Offic…
Hoe je hyperlinks naar een sectie van uw…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Nadelen van het gebruik Tekstverwerkers 
  Software Articles
·Wat is Debugger ? 
·Hoe te Relational Database query-talen B…
·Hoe te controleren of u kunt een Game Ru…
·Hoe te : MPEG naar OGV 
·Hoe te Percentages in Microsoft Excel 20…
·Mijn RealPlayer niet werkt na een instal…
·Hoe je Word 2007 converteren naar oudere…
·Hoe te CCLI importeren naar PowerPoint 
·Hoe je uitschakelen NOD32 Self -Defense 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com