Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe maak je een klasse Mod verdienen met Wilg voor Borderlands
' Borderlands ' is een rollenspel shoot 'em up game uitgebracht voor de Xbox en PC . Spelers kiezen uit vier verschillende klassen en aanpassen van hun personages door vaardigheid bomen , het invullen van verschillende quests en het krijgen van items . Je kan ook je personage aanpassen door modding zijn klasse . Modding laten we je de controle over de basis- statistieken en de attributen van een klasse te nemen . U kunt niet alleen het uiterlijk van de klas , maar ook zijn sterke en zwakke punten en wat voor soort items kan dragen veranderen . Modding een klasse is een eenvoudige procedure die meer dan 10 minuten niet moet nemen . Instructies

Open " Willow Tree . " 1 Selecteer "Bestand " in de menubalk . Selecteer " Open . " Zoek uw harde schijf voor uw Borderlands toepassing . Open de Account map . Open de map die is genoemd naar het personage wiens klasse je wilt mod . Selecteer het saved game bestand . Druk op "OK " om het bestand te openen . Kopen van 2

Klik op het tabblad " Items " in het linkerpaneel .
3

Klik op de klas in het artikel genoemde paneel dat u wilt mod . Deze lessen zijn aangewezen voor specifieke soorten , zoals de scavenger of leider.
4

Markeer de " gd_ItemGrades " eigendom in de " Item Parts " paneel vermeld . Dit is het eerste pand in de lijst . Klik op het tabblad " gd_ItemGrades " . Blader door de lijst in het tabblad totdat je de klasse van je personage vinden . Selecteer de klas . Klik op "Swap deel . " Dit verandert de standaard ItemGrade met degene die je net gekozen . Dit proces laat je personage gebruiken de klasse waarin u bent modding .
5

Herhaal de vorige stap voor de volgende post in het tabblad "Item Parts " , " gd_CommandDeck . " Verwissel de standaard met de klasse van je personage . Doe dit opnieuw voor de laatste post in het tabblad "Item Parts " , " gd_Title . "
6

Klik op " gd_Body , " " gd_LeftSide , " " gd_ManufacturingMaterials , " en " gd_RightSide " om het te veranderen carrosserievorm en de huid van uw modded klasse . Gaan door elk attribuut , net zoals u de " gd_ItemGrades " post deed . Controleer de eigenschappen van elke post . Verwissel de standaard met een andere post . Stel de eigenschap Kwaliteit tot 5 , de hoogste het kan gaan , om de hoogst mogelijke kwaliteit van de graphics hebben voor deze veranderingen .
7

Verwissel de standaard " gd_Prefix " met een ander om je klas mod geven een speciale vaardigheid . Bijvoorbeeld , het attribuut Prefix_Scavenger geeft u snel gezondheid regeneratie , terwijl de Prefix_Berserker melee schade is toegenomen .

Previous: Next:
  PC Games
·Adventure Company PC Games 
·How to Set Up een GMOD Server …
·PC Problemen met Fallout 3 pat…
·Hoe je online bingo spelen om …
·Hoe te Oudere Windows 98 Spele…
·Hoe te Zbot Install 
·Hoe te Dynamite Explode in Min…
·Hoe maak je een nieuw vliegtui…
·Hoe Personal Pictures In Sims …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een persoon met behulp van P…
·How to Get Rid van een Google omleiden V…
·Tutorial voor Displacement Maps op Photo…
·Wat Is Microsoft Portfolio ? 
·Wat Plugins doet Hulu nodig? 
·Normen voor CAD Drafting 
·Hoe maak je een video bewerken in CamStu…
·Hoe maak je een QuickBooks Password Reco…
·Hoe maak je een Ventrilo server te creë…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com