Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Systeemvereisten voor The Chronicles of Riddick : Assault on Dark Athena
The Chronicles of Riddick : " . The Chronicles of Riddick " Assault on Dark Athena is een first - person shooter ( FPS ) spel gebaseerd op de film uit 2004 U moet zowel stealth en actie om te navigeren door het spel te gebruiken , en er is een online multiplayer- modus als een single- player mode . Hoewel het spel is vrij ver gevorderd in termen van functies , het heeft ook een zeer specifieke set van systeemvereisten . Besturingssysteem

Het spel is compatibel met Windows XP met Service Pack 2 en Windows Vista . Volgens informatie van de uitgever van de game naar Microsoft , The Chronicles of Riddick geleverd : Assault on Dark Athena werkt niet op elke versie van Windows 7 . Installeer de meest recente update van Microsoft om bugs te minimaliseren en maximaliseren van de prestaties .
CPU en RAM

Uw pc moet een Intel Pentium D 805 , AMD Athlon X2 3800 + of beter processor te Riddick draaien . De uitgever beveelt minstens een Intel Core 2 Duo of AMD Athlon X2 5200 + , echter. Zorg ervoor dat uw systeem beschikt over ten minste 1 GB RAM als Windows XP of 2 GB voor Windows Vista . Zelfs als je de 1GB vereiste voor Windows XP -systemen , met behulp van 2 GB of meer zal veel betere prestaties leveren .
Video en Geluid

Assault
op Dark Athena voldoen kenmerkt zich door geavanceerde graphics en dus een krachtige videokaart nodig . De minimale vereisten zijn voor een nVidia Geforce 6800 Ultra of ATI Radeon HD 2600 XT videokaart . Nieuwer - model videokaarten zijn natuurlijk prima . Gebruik minimaal een nVidia Geforce 8800 GT of Radeon HD 3850 voor optimale grafische kwaliteit . Riddick is niet anders dan andere pc- games in dat het vereist een geluidskaart compatibel met DirectX 9.0c , een functie bijna alle computers hebben .
Harde schijf en DVD-ROM

Het spel vereist een flinke hoeveelheid schijfruimte --- 11GB om precies te zijn . U zult extra ruimte nodig hebben voor opgeslagen - game-bestanden . Een DVD - ROM werkt bij 6-voudige snelheid of sneller is ook noodzakelijk . Controleer de voorkant van het station als u niet zeker bent van de snelheid . Er moet een etiket waarop de maximumsnelheid is.
Aanvullende vereisten

De online multiplayer modus vereist een breedband internetverbinding . Een snelle internetverbinding verbetert de prestaties aanzienlijk in online games . Uw pc moet ook een toetsenbord , muis , monitor en luidsprekers of een koptelefoon . U kunt ook gebruik maken van een joystick of game controller in plaats van een toetsenbord en muis .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe een FSX CFG zoeken 
·Gras snijden Games 
·Hoe om te doen Leatherworking …
·Hoe te Verleden 7-6 Get op Sup…
·Hoe maak je een Toy Story cd -…
·Hoe het ontwerpen van Online G…
·Hoe te doen de Cog Suit Glitch…
·Hoe kan ik een eiland maken in…
·Hoe PC games maak 
  Related Articles
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe kan ik zoeken naar een veld in Word 
Hoe te Default Nummering Formaat wijzige…
Hoe maak je een locatie voor Automatisch…
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Hoe u Microsoft Works Download for Free 
Hoe maak je een voorblad voor een Colleg…
Hoe te Etiketten maken voor DVD's 
Hoe om speciale tekens en symbolen ( ! I…
  Software Articles
·Hoe te spelen een Flash Movie Binnen een…
·Hoe maak je een Zip Drive Disk Erase 
·Hoe de DSP Groep TrueSpeech Audio Codecs…
·Hoe je CV sjablonen bijwerken 
·Sibelius 4 Systeemvereisten 
·PC Kalender Programma 
·Hoe af te sluiten van de Oracle Database…
·Hoe maken E Brochures 
·Hoe moet ik updaten naar een nieuwe vers…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com