Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Hoe maak je een Game Met behulp Coding Zorg
Mensen van alle leeftijden spelen videogames op een verscheidenheid van platforms , waaronder computers , spelconsoles en smartphones . Deze spellen zijn gemaakt door ontwikkelaars die code te schrijven , zoals C + + of platform - specifieke scripts , om achtergronden , personages en meer te maken . U kunt uw eigen spel te maken door het installeren van de juiste tools op uw computer , na codering voorbeelden en het leren om uw eigen code te schrijven . Als beginner moet je beginnen met het maken van een eenvoudig spel dat een beheersbare sprite dat beweegt rechts, links , omhoog en omlaag omvat . Instructies
Before You Write Code
1

Selecteer een codering taal die geschikt is voor het soort spel dat je wilt maken . Bijvoorbeeld , als je een spel wilt maken voor een smartphone , onderzoek coderingsvoorbeelden voor het besturingssysteem van de smartphone- toepassingen en kies een ondersteunde programmeertaal . Kopen van 2

Installeer een programmeeromgeving op uw computer . Fabrikanten van besturingssystemen geven doorgaans aanbevelingen op hun ontwikkelaar sites.
3

Download en installeer een software development kit ( SDK ) compatibel zijn met de gaming- platform dat u gebruikt . SDK's zijn meestal verkrijgbaar bij de fabrikant van het besturingssysteem van het spel draait op . Web- programmeurs moeten game-engines compatibel met HTML of JavaScript installeren.
4

Volg de codering tutorials die door de fabrikant van de SDK . Dit helpt u de juiste projecten opzetten met daarin alle benodigde bestanden en mappen , emuleren het platform het spel draait op , correcte syntaxis , het creëren van een gebruikersinterface en het maken en controleren van sprites .
Maak een Game < br >
5

Opzetten van een nieuw project in de programmeeromgeving .
6

Schrijf code die invoer bevat of nodig zijn om uw spel te draaien bestanden . Deze bestanden kunnen bevatten broncode bibliotheken of afbeeldingen . Als u niet zeker weet welke bestanden op te nemen , kijk naar voorbeeld code voor een spel dat op een vergelijkbare manier als het spel dat je aan het maken bent .
7

Maak variabelen , welke winkel de gegevens van functies in het spel . De variabelen die u gebruikt hangt af van het spel dat je aan het maken bent , en kunnen zijn variabelen die winkel posities , snelheid en gebruiksvriendelijkheid invoer van een toetsenbord of een joystick .
8

Maak een statische achtergrond voor het spel . U kunt een patroon coderen of gebruik een effen kleur . U kunt ook een afbeelding te laden . Mogelijk moet u de grootte en positie van de achtergrond te definiëren .

Schrijf code 9 die input accepteert van een gebruiker en slaat deze op in een variabele . Sommige vormen van input van de gebruiker onder andere toetsaanslagen op een toetsenbord , de kanteling van een smartphone en muisklikken .
10

Maak een sprite voor de gamer te controleren . U kunt de sprite definiëren door codering zijn kleur , grootte en vorm . Als alternatief , laadt een afbeelding voor de sprite .
11

Stel de uitgangspositie voor de sprite . Het wordt meestal gedefinieerd door een set coördinaten die de positie van de sprite op de X - as en Y-as .
12

Schrijf code die de sprite tekent op het scherm tijdens elk frame van de gameplay . Deze code moet worden opgenomen in een lus .

Schrijf code 13 dat de positie van de sprite verandert op basis van input van de gamer . Zo zou de sprite zich elke keer verplaatsen van een bepaalde knop drukt de gebruiker . Dit kan worden uitgevoerd door het toekennen van een waarde aan de druk op de knop , en vervolgens het toevoegen van die waarde op de X-as positie van de sprite . Mathematisch , de code functies zoals dit : . Positie sprite op positie X -as = sprite op X - as + waarde toegekend aan de knop drukt
14

Schrijf code die de sprite verhindert bewegen van het scherm af indien nodig . Dit wordt meestal gedaan met behulp van "als " en " else if " verklaringen om te bepalen wat er gebeurt als de sprite bereikt de minimale of maximale X - en Y - coördinaten op het scherm . Bijvoorbeeld, zou de code het volgende te specificeren : als de sprite bereikt het maximale X - coördinaat op het scherm , de sprite draait rond en beweegt in de tegenovergestelde richting , anders als de sprite bereikt de minimale X - coördinaat op het scherm , de sprite draait zich om en beweegt in de tegenovergestelde richting .

Test 15 de code voor fouten als het programma bepaalt dat de functie .
16

compileren en uitvoeren van de code om het spel te spelen .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe om te controleren voor Dir…
·Hoe maak je een natuurlijk uit…
·Hoe je alle van de campagnes U…
·De MapleStory Private Server D…
·Hoe uw eigen Free Game Softwar…
·Hoe te Tie Fighter installeren…
·Problemen met de Witcher spel …
·Hoe te Fps Check in Fallout 3 
·Hoe kan ik Tame de Arcane Kat …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een gegevensformulier in Exc…
·Hoe te Indexes Corrigeer Met SQL Profile…
·Hoe maak je een PDF downloaden Fix 
·Een back-up XP naar een Network Drive 
·Mijn Media Player is traag 
·Hoe kan ik een Bill of Materials Met Acc…
·Hoe te verwijderen van de Windows Media …
·Acrobat Password Recovery 
·Hoe mensen Tan op Photoshop Zorg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com