Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> PC Games >> Content
Wat is een Java- emulator ?
Een Java- emulator is een systeem dat u kunt gebruiken om te draaien " . Jar " -bestanden in een andere Java-versie dan ze bedoeld waren voor . A " . Jar " -bestand is een gecompileerde Java-toepassing . De meest voorkomende gebruik van Java- emulators is het mogelijk om Java- games te spelen op de pc die zijn ontworpen voor mobiele telefoons te maken . Java

Java
is een cross - platform omgeving die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot een breed scala van inhoud . U kunt software aangedreven door Java , die bekend staat als ' applets ' op vele websites te vinden . U kunt ook Java- programma's te installeren op uw bureaublad als u de Java Runtime Environment geïnstalleerd . Omdat Java is cross - platform , kunt u gebruik maken van dezelfde Java-programma's en-applets , ongeacht of u met Windows , Mac of Linux . Software engineers die Java- programma's te maken hebben , zodat met behulp van de programmeertaal Java .
Java op mobiele telefoons

Mobieltjes
die Java doen dus het gebruik van de Java ME . Java ME , of Micro Edition , is een Java- omgeving die is ontworpen om de meeste van de kleinere , minder krachtige processoren in mobiele telefoons te maken . Een populaire toepassing van Java op mobiele telefoons is in mobiele gaming . Software- ontwikkelaars Java -games en dan maakt ze beschikbaar voor gebruikers van mobiele telefoons via een markt of rechtstreeks via de telefoon provider . Gewoonlijk zijn deze games alleen afspeelbaar op mobiele apparaten met behulp van Java ME .
Playing Cell Phone Games op PC

Als u een Java ME spel te spelen op een personal computer , heb je het spel compatibel met de versie van Java die u hebt geïnstalleerd op uw computer te maken . U kunt dit doen met behulp van een Java- emulator . Wanneer u een van deze emulators te gebruiken , zult u het creëren van een virtuele versie van Java ME op uw computer , tricking het te laten denken dat uw pc is eigenlijk een mobiele telefoon .
Met behulp van een emulator

Om een Java- emulator te gebruiken , moet u de Java Runtime Environment geïnstalleerd . Deze component is nodig voor het uitvoeren van een Java -programma op uw pc , en de kans is groot dat u al hebt geïnstalleerd . Om de emulator te starten , dubbelklikt u op het pictogram of door deze in het menu 'Start' . Laad een ' potje. " Bestand in de emulator door te klikken op " File " en vervolgens " Uitvoeren , " hoewel de exacte menu namen variëren van emulator emulator . Klik op " Run " of een equivalent van Windows Verkenner te openen , en je kunt vinden en dubbelklik op het " . Jar " bestand dat je spel bevat . Nadat u dit doet , zal het spel start en u zal worden gepresenteerd met een numeriek toetsenblok . Je bestuurt het spel met dit pad , met behulp van dezelfde controles als u zou doen als je het spel aan het spelen waren op de telefoon .

Previous: Next:
  PC Games
·Hoe maak je een kampioen in Le…
·Internet Speed ​​& Games 
·Computer Games Op basis van he…
·Hoe Beat Tower Defense 
·Hoe maak je een Megalopolis in…
·Hoe maak je een shirt Update o…
·Hoe maak je een animatie uploa…
·Een geliefd Soul versus een Cl…
·Bella Sara Horse Games 
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe je MS Office installeren via een net…
·Hoe te Lame MP3 installeren in MediaMonk…
·Data Recovery voor RAW File Systems 
·SQL : Lege Vs . Truncate 
·Hoe maak je een batterij Kies Back -Up 
·Wat is de extensie bewerken ? 
·Hoe kan ik een keuzelijst Maak een Drop …
·Hoe te installeren MS Money 99 Basic op …
·Hoe maak je een time-out Langer maken vo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com