Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Hoe te SWF en AC3 formaat
SWF en AC3 zijn beide digitale media bestandsformaten , maar terwijl de SWF-bestanden slaan Flash-animatie , AC3 bestanden slaan audio die is gecodeerd met Dolby Digital geluid . Als u een SWF -of AC3 -bestand wilt wijzigen, moet u de media te comprimeren . U kunt dit doen door het aanpassen van instellingen zoals resolutie en bitrate . Terwijl de resolutie is een eigenschap die het bekijken afmetingen en pixel display vertegenwoordigt , bitrate is een waarde die audio -en video- range vertegenwoordigt . Gratis toepassingen zoals iWisoft Free Video Converter , SUPER en Oxelon Media Converter kan allemaal gebruikt worden voor deze taak . Instructies
iWisoft Free Video Converter
1

Launch iWisoft Free Video Converter . Klik op het pictogram Toevoegen en blader naar het SWF -of AC3 invoer bestand in het venster bestand . Selecteer het item en klik op de knop "Open" om het te importeren in de applicatie . Kopen van 2

Klik op de Profiel pull - down menu . Als u grootte van een SWF-bestand , gaat u naar Video en Foto Flash en selecteer SWF - SWF -formaat ( . Swf ) . Als u grootte van een AC3 -bestand , ga naar Common Audio en selecteer AC3 - Dolby Digital AC - 3 ( . Ac3 ) .
3

Klik op de knop 'Instellingen' . Een programmeervenster weergeven van video -en audio-instellingen verschijnt .
4

Ga naar het onderdeel Video . Als u de grootte van een SWF-bestand , klikt u op het Size pull - down menu en selecteer een resolutie die kleiner is dan die van het SWF- input file . Klik op de video Bitrate pull - down menu en selecteer een waarde die lager is dan die van het SWF- input file . ( Als u grootte van een AC3 -bestand geen van deze velden beschikbaar zal zijn , aangezien het invoerbestand niet een videospoor bevatten . )
5

Ga naar de audio- sectie . Klik op de Audio Bitrate pull - down menu en selecteer een waarde die lager is dan die van het SWF -of AC3 input file .
6

Klik op de knop "Start" om de media formaat . De applicatie zal de opslaglocatie van de aangepaste SWF -of AC3 output file te onthullen wanneer het is geproduceerd .
SUPER

Launch SUPER 7 . Klik op de Selecteer de Output Container pull - down menu . Als u grootte van een SWF-bestand , selecteert u de optie FLV /SWF ( Flash ) . Als u grootte van een AC3 bestand, selecteer het AC3 optie .
8

Ga naar het onderdeel Video . In de Scale Size deelvenster Video , selecteer een resolutie kleiner dan die van het SWF- input file . Klik op de Bitrate pull - down menu en selecteer een waarde die lager is dan die van het SWF- input file . ( Als u grootte van een AC3 -bestand geen van deze velden beschikbaar zal zijn , aangezien het invoerbestand niet een videospoor bevatten . )
9

Ga naar de audio- sectie . Klik op de Bitrate pull - down menu en selecteer een waarde die lager is dan die van het SWF -of AC3 input file .

Drag 10 en neerzetten van de SWF -of AC3 input file in de DROP EEN GELDIG MULTIMEDIA BESTAND HIER gebied . De media zullen worden geïmporteerd in de applicatie .
11

Klik op de knop " Encode (Active Files ) " om het bestand te verkleinen . Als u grootte van een SWF-bestand een raam Gesmolten File Optimizer zal verschijnen . Kies FLV - Flash Video en klik op "OK . " De applicatie zal inschakelen bij de gewijzigde SWF -of AC3 output bestand is gegenereerd . De media worden opgeslagen op dezelfde locatie als het SWF -of AC3 input file .
Oxelon Media Converter

Launch Oxelon Media Converter 12 . Klik op de Media Format pull - down menu . Als u grootte van een SWF-bestand , selecteert u de ( Flash ) ( . Swf ) optie SWF . Als u grootte van een AC3 bestand, selecteer het AC3 ( . Ac3 ) optie .
13

Klik op de " Add Files " knop en blader naar de SWF -of AC3 invoerbestand in het venster bestand . Selecteer het item en klik op de knop "Open" om het te importeren in de applicatie .
14

Ga naar het onderdeel Video . Klik op de Breedte x Hoogte pull - down menu en selecteer een resolutie die kleiner is dan die van het SWF- input file . Klik op de Bitrate pull - down menu en selecteer een waarde die lager is dan die van het SWF- input file . ( Als u grootte van een AC3 -bestand geen van deze velden beschikbaar zal zijn , aangezien het invoerbestand niet een videospoor bevatten . ) Op Twitter 15

Ga naar de audio- sectie . Klik op de Bitrate pull - down menu en selecteer een waarde die lager is dan die van het SWF -of AC3 input file .
16

Klik op de " Conversie " knop om de media formaat . Een bevestigingsbericht wordt weergegeven wanneer de aangepaste SWF -of AC3 output bestand is gegenereerd . Klik op de knop "Bladeren" om de media te halen van de standaard opslaglocatie .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Wat Is Kontiki KHost.exe ? 
·Hoe te herstellen PWD , PXL en…
·Problemen activeren FSX Deluxe…
·Kunnen andere mensen lezen mij…
·7 - Zip kan niet worden geopen…
·Heeft Comcast Heb een Filter o…
·Wat zijn visuele attributen ? 
·Waarom zijn . Bat -bestanden i…
·Wat zou geen van de Dell Drive…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een gebruiker toe aan Skype o…
·Mijn Embedded HTTP Windows Media Player …
·Boot Virus Repair 
·Hoe maak je een film Flash MX Presentati…
·Veranderen van kleur van Garment in Phot…
·Hoe te Plakken speciaal te gebruiken in …
·Hoe krijg je controle Word in Excel VBA …
·Hoe maak je een professionele Achtergron…
·Hoe om te doen Congresspelden Met Micros…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com