Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Om te lezen hoe de PIC Frequentie Counter & Prescale gegevens
Het lezen van de informatie in een perifere interface controller - of PIC - frequentieteller is vrij eenvoudig . Echter, de door de frequentieteller informatie voor verschillende doeleinden . De PIC teller is typisch een goedkope microcontroller die zowel de industriële -en amateur- elektronica-toepassingen heeft . Het gebruiksgemak wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste voordelen zijn , maar de eenvoud kan ook blijken een van de beperkingen ook. Instructies
1

Bepaal de gegevens die de frequentie teller leest . Het kennen van deze informatie zal u helpen om de betekenis van de informatie die de frequentie teller geeft u bepalen . Anders ben je gewoon op zoek naar een rauw nummer dat geen toepassing gebruik heeft . Het lezen van de gebruiksaanwijzing van de fabrikant zal u een stevige greep van de uitlezing geven . Bijvoorbeeld , sommige frequentie tellers en prescalers lees sound - wave informatie die wordt gebruikt in computer -toepassingen . Kopen van 2

Bestudeer het display zodra de frequentie teller is aangesloten op het apparaat het hoort te lezen . Het digitale getal dat op het scherm is de frequentie van de inrichting gemeten . Frequentie is het aantal keren dat het ingangssignaal optreedt , wat het ook gebeurt te zijn , over een bepaalde periode van tijd. Radiofrequentie is de meest voorkomende vorm van frequentie. Het is de maat van het aantal keren dat een radiogolf langs een bepaalde afstand per seconde . Bijvoorbeeld, zou een geluidskaart die een ingebouwde radio tuner heeft de frequentie van de geluidsgolven van de lokale radiostations te sporen en deze aan uw computer .
3

Erken het feit dat de nummer dat is eigenlijk een fractie van de werkelijke frequentie, wanneer de teller een prescaler . De prescaler is een apparaat dat het bereik van de frequentieteller toeneemt . Sommige Frequentietellers alleen lezen frequenties tot een bepaald niveau . Deze beperking maakt het noodzakelijk voor een prescaler , waarvan de frequentie verdeelt om een ​​signaal dat de teller kan detecteren .
4

Lees de handleiding om te bepalen hoeveel de prescaler deelt de frequentie door . Vermenigvuldig dit getal door het uitlezen van de werkelijke frequentie van het signaal van het apparaat dat u meten bepalen . Bijvoorbeeld , computer geluidskaarten lezen alleen de frequentie van de golven in het audio bereik , meestal 20 kilohertz of minder . De Daqarta website merkt op dat prescalers vaak zijn ingesteld op een factor 10 in vele commerciële toepassingen , maar zijn prescaler deelt door factoren van twee in plaats . De noodzaak van een prescaler hangt uiteindelijk af van de toepassing en de noodzaak van de frequentie teller staat zijn om het signaal dat wordt verzonden lezen .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Hoe te beginnen met Novell ZEN…
·Hoe maak je een snapshot in VM…
·Hoe om uw stem opnemen op Live…
·Abacus softwareproblemen 
·De voordelen en nadelen van Pr…
·How Do You Cycle Amazon Advert…
·Office 2007 IFilter Issues 
·Learn to Fly : op uw computer 
·Wat zijn de voordelen van een …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Software QA Methoden 
·Hoe je afbeeldingen bijsnijden in Excel 
·Waarom pijltjestoetsen niet Cell Will Mo…
·Hoe te comprimeren een WAV 
·Hoe je de notulen verhogen op een Window…
·Wat is de extensie Zi ? 
·Hoe je AVI bestanden te converteren naar…
·Hoe maak je een zip-bestand in Linux Zor…
·Wat zijn de bestandsextensies gebruikt i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com