Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Dubbelklik Twist Niet Updaten Playlist
Als je afspeellijsten worden niet bijgewerkt wanneer u ze te vervoeren naar de doubleTwist muziek -playing toepassing , kan het probleem te wijten zijn aan de beperkingen van de doubleTwist programma zelf . DoubleTwist is ontworpen om te communiceren met andere media - afspelen van programma's zoals iTunes , maar het is misschien niet alle van de kenmerken en functies ingebouwd om die toepassingen . Slimme afspeellijsten

Als u gebruik maakt van doubleTwist om te communiceren met iTunes , de slimme afspeellijsten in iTunes zal niet werken wanneer overgebracht naar doubleTwist omdat deze programma geen ondersteuning voor deze functie . Een iTunes slimme afspeellijst transfers naar doubleTwist als een standaard afspeellijst . Toch zal doubleTwist wijzigingen in een iTunes slimme afspeellijst de volgende keer dat u de inhoud van de programma 's synchroniseren als u activeert de "Refresh afspeellijsten van iTunes het " optie in het menu instellingen bij te werken . Slimme afspeellijsten worden aangemaakt in iTunes , niet doubleTwist .
Reset

Sommige doubleTwist gebruikers met Android-apparaten kunnen problemen het toevoegen van een nieuwe afspeellijst of het krijgen van een bestaande afspeellijst te werken tegenkomen toen overgebracht naar het programma vanaf een computer . De nieuwe en bijgewerkte bestanden verschijnen in eerste instantie , maar na doubleTwist afgesloten en doorstarts , de oude playlists weer verschijnen en de nieuwe niet. Het resetten van de doubleTwist programma zou dit probleem oplossen. Open de applicatie en veeg naar links om het menu Instellingen te openen . Ga naar de onderkant van de lijst , selecteer " Resest doubleTwist , " en antwoord met " Reset" in het dialoogvenster . Dit proces zal de database van de programma 's weer op te bouwen en kunnen dit probleem oplossen .
Herstart

doubleTwist
kan synchroniseren met andere media - player -toepassingen op dezelfde computer apparaat . Afspeellijsten die niet bijgewerkt wanneer gesynchroniseerd met een ander programma op hetzelfde apparaat zou kunnen worden geconfronteerd met een probleem dat u gemakkelijk kunt klaarmaken . Afhankelijk van het programma , moet u de toepassing of het apparaat opnieuw starten voordat deze nieuwe mappen of bestanden en updates de afspeellijsten herkent . Het afsluiten van de applicatie en vervolgens opnieuw opent of sluit u het apparaat opnieuw op te starten .
Overwegingen

Technische ondersteuning
van doubleTwist is naar verluidt op de hoogte van diverse playlist -update problemen , en het bedrijf is werken aan oplossingen op het moment van publicatie . Als stappen voor probleemoplossing stappen het probleem dat u ondervindt met het krijgen van afspeellijsten bij te werken in het programma op te lossen , neem dan contact doubleTwist via haar website . U kunt e-mailen of bellen met de support afdeling of chat met een helpdeskmedewerker op het bedrijf message boards .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Wat is IME in de adresbalk ? 
·Wat zijn SAP xApps ? 
·Wat is RND op een harde schijf…
·Hoe maak je een Texture Pack b…
·Kan Dragon Naturally Speaking …
·Hoe kan ik gegevens downloaden…
·Hoe te beginnen met Novell ZEN…
·Problemen met Skype Chat op ee…
·Hoe te Afmelden van meerdere G…
  Related Articles
Hoe maak je Space Verdubbel een Word- do…
Hoe je Space Dubbelklik op WordPad 
Hoe kan ik een Word- bestand dat is niet…
Hoe je de Double Space Verwijder in Word…
Hoe maak je dubbele Spaces maken in Wind…
Help : Word-document wordt niet opgeslag…
Hoe maak je een dubbele envelop met vens…
Hoe te Dubbel onderstrepen in Word 2007 
Hoe het opzetten van een document dat mo…
  Software Articles
·Hoe maak je een Line draaien in PowerPoi…
·Hoe om te bepalen Als een UPS Backup is …
·Hoe te Voer de Setup Menu op de Toshiba …
·Hoe maak je een datum invoegen in Acroba…
·Word 08 Tutorials 
·Hoe maak je een Quark serienummer 
·Hoe maak je een sleutel voor TuneUp Util…
·Snelste manier om Microsoft Office 
·Hoe te verwijderen McAfee Services 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com