Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Andere Computer Software >> Content
Problemen met een Afgebroken Connection in Juno
Juno biedt internetservice ontworpen met kosten en gebruiksgemak in het achterhoofd . Zoals bij elke internet provider , kan problemen ontstaan ​​soms resulterend in een verlies van webtoegang en verstoringen in de dienst . Er zijn verschillende oorzaken van een beëindigd aansluiting , afhankelijk van het type verbinding en de naleving van het beleid Juno's . Juno

Juno
is een internet service provider die dial - up service biedt , evenals DSL en andere vormen van breedbandverbindingen tegen een lage prijs . Met Internet service, Juno biedt ook een gratis e-mail -client met opties voor video- chatten en videomail . Terwijl de service is over het algemeen betrouwbaar is , kunnen verschillende factoren een onderbreking van de internet service resulteert in een afgesloten verbinding met het internet en onderbrekingen in de dienst Juno's veroorzaken .
Afgebroken Connection

een beëindigde verbinding Juno kan worden veroorzaakt door een aantal redenen . Als u gebruik maakt van de dial - up service , kan het toegangsnummer onbereikbaar zijn wat resulteert in een verstoring van de service. Soms is je modem mogelijk niet goed werkt . Bovendien , met zowel dial - up -en DSL-verbindingen , een firewall kan verhinderen toegang . Controleer uw firewall-instellingen te bepalen of deze verbinding Juno's blokkeert op het internet . Als alternatief kan het probleem worden veroorzaakt door problemen tussen Juno en de klant .
Juno Beleid

beëindigd verbinding kan doelbewust van de kant van Juno zijn. Als uw factuur te laat of niet volledig is betaald , kan de ISP -provider kiezen om uw account te sluiten , wat resulteert in een verlies van connectiviteit met het internet . Ook als de Juno gehouden - waarschijnlijk de e-mailfunctie van de rekening - . Wordt getoond om te worden gebruikt voor spamming , Juno kan al toegang , omdat dit wordt gezien als een schending van hun overeenkomst door de consument te beëindigen
< br >
Bevestiging van de verbinding

Nadat u het probleem hebt vastgesteld is niet een schending van Juno beleid , zijn er een aantal manieren om beëindiging fouten te herstellen . Als u gebruikmaakt van dial - up , probeer dan een ander toegangsnummer tot het internet service te bereiken , als een slecht nummer niet kan aansluiten . Een beschadigd bestand in het proces kan ook het probleem zijn , dus verwijderen Juno volledig van uw computer en opnieuw installeren met behulp van de Juno Connection CD . Als u problemen blijft ondervinden , neem dan contact Juno ondersteuning voor hulp .

Previous: Next:
  Andere Computer Software
·Is het veilig om Zero grootte …
·Wat is DNSChanger 2.0B ? 
·Software voor USPS Bar Codes &…
·Hoe je DHCP configureren voor …
·Hoe te Forward haven met WinSS…
·Waarom heeft Google Index Graa…
·Hoe vBulletin Styles bewerken …
·Verbinding maken met Avaya 6.0…
·Hoe te Contactpersonen Kopiër…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·PowerPoint 2007 Afdrukopties 
·Hoe maak je een Trojan -bestand Verwijde…
·Hoe maak je een Process Flow Diagram Cre…
·Hoe naar Mount Microsoft Office te Ultra…
·De voordelen & nadelen van Oracle Partit…
·Hoe maak je een Linked Server voor Maken…
·Hoe te AIX Programma's identificeren in …
·Hoe maak je een Adobe PDF-bestand 
·Hoe kan ik een WAV -bestand te spelen zo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com