Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Open Source Code >> Content
Hoe te Teken uw eigen Android- ROM
U moet een ZIP- bestand maken van uw Android- ROM voordat u het naar het Android-toestel . Android verifieert de ROM en controleert of het is gewijzigd voordat het installeert het. Wanneer u de inhoud van het ZIP- bestand te wijzigen , u de handtekening te breken zodat , in staat zijn om de ROM te installeren op het Android-toestel , moet u deze opnieuw te ondertekenen . Instructies
1

downloaden Auto - teken van de Media Fire website die u helpt een Android ROM ondertekenen . Klik op de knop "Download" en sla het bestand op uw harde schijf . Kopen van 2

Klik met de rechtermuisknop op de "Auto - sign.zip " archief en kies " Alles uitpakken " van de resulterende menu . Selecteer het bureaublad in de file browser en klik op de " Extract " knop . Een map met de naam "Auto - teken " is gemaakt op uw bureaublad .

Download OpenSSL 3 voor uw Windows- besturingssysteem van de Open SSL website . Klik op " Bron " in het navigatiemenu . Klik op de link " openssl - 1.0.0e.tar.gz " en sla het archief op uw harde schijf .
4

Klik met de rechtermuisknop op de " openssl - 1.0.0e.tar . gz " archief en kies " Alles uitpakken " in het verschenen menu . Selecteer de map "Auto - teken " en klik op de " Extract " knop .

Copy 5 de Android ROM ZIP -bestand naar de map "Auto - teken " . Ga naar het menu 'Start' en typ " cmd " in het Uitvoeren vakje . Druk op "Enter " om de Opdrachtprompt gereedschap te starten .

Type 6 "cd desktop \\ Auto - teken ' in de opdrachtprompt en druk op" Enter "om het commando en de punt van de Commando uitvoeren prompt naar de map "Auto - teken "
7

Run deze commando's in de Command Prompt om enkele persoonlijke sleutels te genereren en ondertekenen het Android- ROM-bestand : .

openssl
genrsa - out key.pem 1024openssl req - new - key key.pem - out request.pemopenssl x509 - req -days 9999 - in request.pem - signkey key.pem - out certificate.pemopenssl pkcs8 - topk8 - outform DER - in key.pem - informeren PEM - out key.pk8 - nocryptjava - jar signapk.jar certificate.pem key.pk8 Your_Application.zip Signed_Application.zip

Vervang " Your_Application " met de exacte naam van uw ZIP-bestand . Vervang " Signed_Application " met de naam die u wilt dat uw ondertekend rom te hebben . Een nieuwe ZIP -bestand gemaakt met daarin de ondertekende ROM kunt u uploaden naar de Android-toestel .

Previous: Next:
  Open Source Code
·Open Source Schrijfwijzer 
·Problemen Opening Kantoor Impr…
·Hoe je toevoegen op elke WordP…
·De beste Lossless PNG optimali…
·Hoe te OpenOffice installeren 
·Hoe maak je een Windows Autoru…
·De HTML- code naar boven uitli…
·Hoe maak je een Linux PCI-appa…
·Hoe te Binary Bestanden toevoe…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om te doen Rolling titels op Avid Gr…
·Hoe te verwijderen VNC service 
·Hoe maak ik een Lestijden in een databas…
·Games voor Bike Races 
·Hoe maak je een SMS Rapport maken 
·Hoe kan ik FLV converteren naar MOV met …
·Hoe maak je een Sideways S Symbool Maak …
·Hoe je Java updates verwijderen 
·Hoe de tabel wijzigen in een Access- que…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com