Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een doolhof maken in Microsoft Word
Mazes zijn een leuke en populaire manier voor leerkrachten en ouders om kinderen rustig en vermaakt . Echter, het kopen doolhof activiteit boeken of constant op zoek op het internet voor doolhof websites kan tijdrovend en duur . Microsoft Word gebruikt om doolhoven te maken is een ander alternatief , een die het mogelijk maakt voor maatwerk en eenvoudige aanpassing van de moeilijkheidsgraden . Als u geïnteresseerd bent in het leren hoe je een doolhof in Microsoft Word te maken zijn , kunt u leren hoe in een paar eenvoudige stappen . Instructies
1

Maak een tabel . In een open Word-document , een tabel invoegen door te klikken op de knop voor het menu " Tables and Borders " dat is gelegen op de werkbalk standaard . Vanuit dat menu , klikt u op het icoontje " Tabel invoegen " en selecteer het gewenste aantal rijen en kolommen . Kopen van 2

Dubbelklik ruimte de tafel . Hoewel deze stap is optioneel , wordt aanbevolen voor een betere uitziende maze . Om dubbel - ruimte de tafel , zorg ervoor dat de hele tabel rooster is gemarkeerd , selecteer "Format > Paragraaf . " Zoek het gedeelte over het Paragraaf menu dat Regelafstand zegt , en gebruik de drop - down menu aan de regelafstand van de tafel te veranderen van enkele regelafstand aan dubbele regelafstand .
3

Beslis het begin en het einde spots . Kijk naar de tafel en beslissen waar het doolhof moet beginnen en waar het moet stoppen . Ga dan naar de corresponderende cel en typ de woorden " start " en " stop " in de juiste plaatsen .
4

Maak het pad van het labyrint . Ga terug naar de werkbalk Tabellen en randen en zoek naar het pictogram voor Borders . Klik op het kleine pijltje naast dit pictogram te trekken van een drop-down menu dat verschillende randopties geeft . Klik op de gewenste optie , ga dan naar de volgende cel en herhaal het proces totdat de route gaat vanaf het startpunt naar het eindpunt van het doolhof .
5

Doe de finishing touch . Voeg een beetje meer pit aan het doolhof door het toevoegen van doodlopende wegen en clipart afbeeldingen . Maak doodlopende wegen voor het doolhof door het herhalen van het proces van stap 4 , maar het selecteren van de tegenovergestelde grens optie . Voeg clipart foto's door met de cursor in de cel waar een beeld wordt gewenst , dan zal het " Invoegen> Afbeelding > Clipart . " Deze kleine finishing touch kan het doolhof veel interessanter !

Maken

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Hoe te Reacties in Microsoft W…
·Microsoft Word Fonts bijwerken…
·Hoe de vierkantswortel Log in …
·Hoe je groep objecten in Micro…
·Hoe te Meeteenheden Veranderin…
·Hoe te Kolommen maken in MS Wo…
·Hoe maak ik Genummerde Coupons…
·Hoe te Dots Tussen Woorden in …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe PDF-bestanden kopiëren naar Word 
·Hoe te doden Dr House in Fallout : New V…
·Hoe te Notes Hechten aan Powerpoint 2003…
·Hoe kan ik een XLS -bestand opheffen 
·Hoe toegang tekstvak en Tooltip 
·Hoe de Trojan Malagent Verwijder 
·Hoe maak je een BartPE Disk Zorg 
·Hoe maak je een Video PPT Achtergrond Pl…
·Hoe je Romeinse cijfers invoegen in Micr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com