Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe kan ik een brochure maken in Microsoft Word 2004
Een brochure is een gevouwen document gebruikt om uw bedrijf , dienst of organisatie te adverteren . Microsoft Word 2004 kunt u een brochure voor het ontwerpen van brief - , juridische - of tabloid - formaat in een verscheidenheid van stijlen , met inbegrip van tri - vouwen, Z-vouw , top - fold , boek - voudig of zakelijke brief fold . Word geleverd met een aantal brochure templates geïnstalleerd om u te helpen beginnen . Extra sjablonen kunnen worden gedownload van het internet , of u kunt de marges , afdrukstand en andere document -opdrachten gebruiken in Word om een brochure lay-out van de grond af aan te passen . Wat je nodig hebt
Stuk papier hetzelfde formaat als de brochure die u wilt
Microsoft Word 2004
Toon Meer Aanwijzingen
Maak Dummy Brochure en Open een sjabloon
1

Vouw het stuk papier om een " dummy"- brochure te maken . Dit geeft je een visueel model te verwijzen naar tijdens het werken in Word . Kopen van 2

Maak wat aantekeningen op de dummy brochure om jezelf eraan te herinneren waar je wilt posten , zoals de titel , de belangrijkste grafische en verschillende stukjes informatie . Dit zal u helpen om de afbeeldingen en tekst aan de rechterkant en aan de rechterkant van het papier als je het ontwerpen van de brochure in Word te plaatsen.

Open Microsoft Word 3 . Als de Project Gallery -venster niet automatisch wordt geopend , klikt u op het menu Bestand en vervolgens Project Gallery .
4

Klik de Business Forms categorie in de lijst aan de linkerkant , kies dan Brochures van de sub - lijst .
5

Kies een sjabloon die het best past bij de aard van de brochure die u wilt maken . Zelfs als je wilt al de sjabloon plaatsaanduidingen te verwijderen en opnieuw beginnen , te beginnen met een sjabloon tenminste sets de marges en afdrukstand voor u, zodat u niet hoeft te tijd te verspillen met die extra stap .
6

Klik op de knop Openen om te beginnen werken met de template .
Gebruik de Brochure Wizard
7

Voer adresgegevens in het venster Brochure wizard die opent op rechts zijkant van het scherm .
8

Klik op het tabblad Indeling op de linkerkant van het venster brochure Wizard en selecties maken op basis van de aard van de brochure die u wilt maken . Word biedt tabellen , lijsten , schema's en vorm ontwerpen het zal automatisch te genereren voor je.
9

Klik op het tabblad Thema's aan de linkerkant van de Brochure wizard om uw kleuren te kiezen . U kunt kiezen voor een van de onder thema's en een kleurenschema .
10

Klik op de " Save and Exit " knop aan de onderkant van het venster van de wizard om uw wijzigingen op te slaan en te beginnen werken aan de brochure document .
Pas de Template
11

Klik op de tekst plaatsaanduidingen voor toegang tot de tekst en verander het. Klik en typen. Sleep over de tekst om deze te markeren voor het formatteren van wijzigingen of om deze te verwijderen .
12

Dubbelklik op de afbeeldingen om toegang te krijgen tot het dialoogvenster Afbeelding opmaken en klikt u op de knop Grootte bovenaan . Indien u wenst in de brochure sjabloon een afbeelding te wijzigen , moet u ervoor zorgen dat degene die je deze vervangen door hetzelfde formaat of je de lay-out af te werpen . Dit dialoogvenster geeft u de afmetingen van de geselecteerde afbeelding.
13

Klik op het menu Invoegen en de opdracht Afbeelding aan te brengen in je eigen afbeeldingen uit een bestand of een foto van illustraties gallery van Word die grijpen wordt geleverd met de software geïnstalleerd .
14

Move tekstvakken , kopteksten of afbeeldingen rond op de sjabloon als uw brochure ontwerp is niet hetzelfde als wat de template biedt . Het hele document is volledig bewerkbaar .
15

Blader naar de tweede pagina van het document . Dit is wat zal dat samen afgedrukt op de achterkant van de eerste pagina , zodat , wanneer de pagina wordt gevouwen , het creëert een complete brochure .
16

Klik op het menu Bestand en de opdracht Opslaan om regelmatig op te slaan terwijl u werkt . Gebruik het menu Bestand en de opdracht Afdrukken om uw brochure bekijken .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je het papierformaat in ee…
·How Do You Plaats een adresboe…
·Wat zijn de voordelen van Micr…
·Computer Projecten behulp van …
·Hoe te delen AbiWord documente…
·Hoe om te doen Fonetische spel…
·Hoe kan ik bestanden converter…
·Wat is het verschil tussen Mic…
·Hoe te Naamstickers maken in M…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe uw luidsprekers Test te Sure werken …
·Handmatig bijwerken AVG Free 
·Fout op de Libavcodec.so.51 op de VLC Pl…
·Hoe je Alter de H /W Buffer Size 
·Hoe kan ik branden van een cd van de Kod…
·AutoVormen toevoegen aan een afbeelding …
·Hoe maak je tabellen met behulp van sqlp…
·Hoe kan ik YouTube- video's converteren …
·Binaire werkmap Definition 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com