Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Microsoft Word XP Tutorial
Microsoft Word XP is de versie van de populaire tekstverwerker die na Word 2000 kwam en werd al snel vervangen door Word 2003 . Word XP was vergelijkbaar met Word 2000 , behalve voor de toevoeging van taakvensters , die snellere toegang tot veel van de functies van Word gaf . Deze editie ontbrak ook de vertrouwde Office-assistent en in dienst van een nieuw hulpsysteem . Net als andere versies van Word , deze versie was alleen beschikbaar in het Microsoft Office-pakket . Ondanks de snelle teloorgang , Word XP is nog steeds in gebruik . Het openen van Word XP en creëren van een nieuw document

Word XP opent als elk Microsoft-product . U kunt klikken op het icoontje in de " Program Group " in het menu " Start" , een pictogram op het bureaublad snelkoppeling of een daadwerkelijke Word-document . Word biedt u een leeg document ingesteld op standaard Word . Gebruik " Pagina-instelling " op de werkbalk om uw pagina oriëntatie en de marges in te stellen. Standaard marges zijn 1 inch aan alle kanten . Vormen hier , kunt u beginnen met het typen van tekst voor een brief of wat je wilt schrijven . Voordat je te ver in het, wilt u uw document een naam en sla het op . Doe dit door te gaan naar het menu " File " en kiezen voor de optie "Opslaan" . Typ de naam van het bestand in het dialoogvenster en klik op " Opslaan " om uw document op te slaan en verder werken . Gebruik het document op te slaan in de werkbalk om uw werk regelmatig op te slaan om de kans op verlies van werk in het geval van een programma crash te minimaliseren .
Opmaken Word XP documenten

Word XP heeft een volledige werkbalk die een gemakkelijke toegang tot de meest gebruikte Word XP -opdrachten , waaronder opmaak functies biedt . U kunt vet, cursief of onderstrepen toepassen op uw tekst van hier . U kunt ook kiezen voor lettertype , grootte en kleur van de werkbalk . U kunt pagina marges van deze toolbar ook. Alle van de werkbalk opties zijn beschikbaar op het Word XP menu's , maar veel gebruikers de werkbalk sneller en gemakkelijker te gebruiken zijn. Door rechts te klikken op de werkbalk , kunt u commando's die u niet gebruikt en opdrachten die u kunt gebruiken vaker toe te voegen te verwijderen .
Toevoegen Graphics, Randen en Tekst Effecten
< br >

De " Format " en " Insert " menu's zijn belangrijke elementen voor het creëren van meer complexe documenten in Word XP , zoals nieuwsbrieven of volledig opgemaakte boeken manuscripten . U kunt illustraties of foto's toe te voegen aan uw Word XP -documenten door te kiezen voor " Insert " en het "Beeld" commando . Het menu "Format " geeft u toegang tot de tekst effect tool genaamd Wordart , waarmee u artistieke tekst logo effecten te creëren.

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een pagina verwijd…
·Hoe je kerstkaarten met Micros…
·Hoe kan ik een Essay in Micros…
·Hoe te Draft Voeg in de achter…
·Hoe te Formules in MS Word Sch…
·Hoe de interface Van Russisch …
·Hoe de marges op Microsoft Cha…
·Hoe je objecten in Microsoft W…
·Het gebruik van Macro's in MS …
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Wat is Publisher 2007 ? 
·Specs van de PDF File Format 
·Hoe te versturen Voicemail in Skype 
·Hoe u Microsoft Word 2007 te activeren 
·Hoe te gebruiken Convert X to DVD 
·Hoe maak je een Real Player Loop Zorg 
·Hoe te wijzigen van een Soort bedrijf na…
·Hoe maak ik een backup van geïnstalleer…
·Hoe te Beta Word Verwijder Van MS Office…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com