Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Microsoft Word Afbeelding Tutorial
Microsoft Word is een zeer populaire tekstverwerkingsprogramma . Het wordt gebruikt in de hele wereld , door mensen van vele verschillende vaardigheidsniveaus . Microsoft heeft verder functies toevoegen aan de software met elke release , en de 2007 versie van Word biedt een scala aan tools die het gemakkelijk maken voor gebruikers van alle niveaus om aangepaste afbeeldingen en grafieken om hun documenten toe te voegen . Afbeeldingen invoegen in Word

Misschien is de meest voorkomende nodig heeft over het gebruik van afbeeldingen in Word , is dat van het plaatsen van een foto of afbeelding en dan het manipuleren van het goed te werken binnen uw document . Klik op " Invoegen" aan de bovenkant van het Word-venster en in het drop - down menu dat verschijnt of de werkbalk , selecteert u "Bestand " of "Beeld ". Van daar , bladeren door uw computer mappen en dubbelklik op het grafische bestand dat u wilt invoegen . Wijzig de tekstomloop om de afbeelding verschijnen de manier waarop je wilt dat het in verhouding tot de omringende tekst . Doe dit door met de rechtermuisknop te klikken op de afbeelding en selecteer " Tekst inpakken . " De mogelijkheden daar zal u toelaten om de afbeelding weergegeven als in de rij te hebben. vierkant , strak , voor of achter de tekst . Experimenteer met elk van deze opties om de gewenste resultaten te krijgen . Verander het beeld door met de muis te slepen op zijn plaats .
Met SmartArt

Word 2007 wordt standaard geleverd met een verscheidenheid van beelden die bekend staan ​​als SmartArt
. Deze beelden maken het gemakkelijk om dingen zoals fietsen , processen , hiërarchieën en matrices in Word weergegeven . Voor toegang tot deze afbeeldingen , klik dan op het tabblad "Invoegen " en klik op " SmartArt " . Blader door de verschillende SmartArt- diagram typen en wanneer je hebt besloten op een, klik erop en klik vervolgens op OK . De SmartArt- diagram wordt dan ingevoegd in het document . Label de SmartArt- afbeeldingen met behulp van de speciale "Type Uw Tekst hier " dialoogvenster . Klik op het gebied als zodanig geëtiketteerd en typ de tekst . Nadat u een SmartArt- afbeelding hebt geselecteerd , kunt u vervolgens aanpassen aan uw wensen . Met de SmartArt -venster geopend , klikt u op het tabblad " Ontwerp" op het lint , en je kunt dan veranderen ontwerpelementen zoals kleuren , vult , en schetst voor het diagram . Tot slot , om een van de dozen , cirkels , rechthoeken of verwijderen uit het schema , gebruik je muis om de vorm in het diagram te selecteren en vervolgens op " Delete" op uw toetsenbord .
< Br > WordArt

WordArt
stelt Microsoft Word-gebruikers om normale tekst te nemen en beelden van het. Om de functie WordArt te starten , klikt u op het menu "Invoegen " , vervolgens "Beeld " en vervolgens " WordArt , " of je kunt er meer direct door te klikken op de knop WordArt binnen de " Insert " lint. Eenmaal geopend , WordArt toont de WordArt-galerie . Blader door de stijlen er voor uw tekst , kies een, en klik vervolgens op OK . Van daar , zal een ander venster open waarin u uw tekst te typen en kiezen welk lettertype en grootte die u wilt gebruiken . Wanneer u klaar bent met dit deel van het proces , klik op "OK . " De WordArt die u hebt gemaakt wordt dan ingevoegd in uw document . Een werkbalk verschijnt dat u in staat stelt om eventuele wijzigingen aan te brengen of voeg extra creatieve opties om WordArt . Experimenteer met deze door te klikken op de werkbalk en de verschillende knoppen . Beweeg je WordArt rond binnen uw document door het plaatsen van de muisaanwijzer over het, te klikken en te houden op de afbeelding en het waar u maar wilt slepen .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je ActiveX-besturingseleme…
·Hoe kan ik converteren Engels …
·Hoe u Microsoft Word 2003 Leer…
·Hoe maak je een Cropped Photo …
·Hoe maak je een grafiek invoeg…
·Microsoft Word Stop Het afdruk…
·Microsoft Word 2007 Fix wannee…
·Microsoft Works Tekstverwerker…
·Het opmaken van tekst in Micro…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·How to Get Rid van Linebrink 
·Hoe u informatie over een Embedded Word-…
·Hoe te converteren naar DMS DD 
·Hoe te verwijderen Microsoft Office 2010…
·Hoe te openen CAL Bestanden in Microsoft…
·Hoe u met Visual Basic leren in Excel 
·Hoe de UAC Rootkit Verwijder 
·Gratis spyware software programma's 
·Hoe om bestanden te comprimeren voordat …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com