Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe kan ik invoegen Pagina Break op Microsoft Word 2008 ?
Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma vaak gebruikt voor zakelijke en thuis documentproductie . Enkele thuisgebruikers hebben echter enige opleiding in de trucs en geheimen van succesvol gebruik van Microsoft Word . Invoegen van een pagina-einde

Een techniek veel Microsoft Word-gebruikers niet weten is hoe je een pagina-einde invoegen in een Word-document . De meeste gebruikers gewoon op herhaaldelijk op ENTER totdat de invoegpositie op de volgende pagina . Echter, deze methode niet garanderen dat alle tekens getypt zal eindigen op een nieuwe pagina .

Er zijn verschillende manieren om een ​​pagina-einde invoegen die een nieuwe pagina zal garanderen . De eerste is de snelkoppeling - key techniek . Een sneltoets is een toets of combinatie van toetsen die kan worden ingedrukt om een ​​specifieke uitkomst te creëren . Voor een pagina-einde , de sneltoets - toetscombinatie is CTRL + ENTER . Om deze sneltoets te gebruiken , plaatst u de invoegpositie waar u het pagina-einde . Druk vervolgens op en je CTRL-toets ingedrukt en druk op de ENTER -toets . Microsoft Word zal een pagina-einde invoegen op dit punt .

Om uw pagina-einde zien, klik op het tabblad aan de bovenkant van het scherm . In het vak op het menu label " Paragraaf " aan de onderkant , klikt u op de knop met de paragraaf symbool - het ziet eruit als een achterlijke hoofdletter P met twee verticale balken . Uw scherm document zal nu zichtbaar markeringen waar elke paragraaf eindigt en een markering voor elke pagina-einde dat lijkt op een reeks van punten met de woorden " pagina-einde " in het centrum .

Een tweede techniek om een ​​steek pagina-einde is aan het menu Invoegen gebruiken . Om dit menu te gebruiken , klikt u op het tabblad Invoegen zich rechts van het tabblad Start aan de bovenkant van het scherm . De eerste doos gelegen aan de linkerkant van het scherm bevat een knop " Pagina-einde . " Deze knop is gemarkeerd met een grafische weergave van een pijl tussen de onderkant van een pagina en de bovenkant van de volgende . Klik op deze knop om een ​​pagina-einde invoegen op het invoegpunt . De invoegpositie wordt naar het begin van de nieuwe pagina .
Het verwijderen van een pagina-einde

Als uw pagina-einde is in de verkeerde positie of u een onnodige pagina hebt ingevoegd breken , kunt u deze verwijderen . Een manier is om druk op de Backspace -toets totdat u de overbodige pagina hebben geëlimineerd . Als uw paragraaf en pagina-einden zichtbaar zijn , kunt u ook uw cursor op de pagina te doorbreken en gebruik de Backspace -toets of de DELETE- toets om de pagina-einde verwijderen .

Als u een pagina-einde hebt ingevoegd en direct te realiseren die u niet nodig hebt , kunt u het inbrengen ongedaan . De pijl om het ongedaan te maken is gelegen op de top linkerkant van uw scherm , rechts van de afbeelding die lijkt op een miniatuur diskette ( de " Save " knop ) . U kunt ook ongedaan maken uw pagina direct breken met een andere snelkoppeling - toetscombinatie . Het ongedaan maken sneltoets - sleutel is CTRL + Z. Houd de CTRL -toets ingedrukt en druk op Z om uw laatste bewerking ongedaan te maken .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe de File Associations in MS…
·Hoe je Space Dubbelklik in MS …
·Hoe te Schakel Automatische nu…
·Wat zijn opmerkingen in Micros…
·Hoe te voegen een Counter Fiel…
·Hoe te beperkte opmaak in MS W…
·Hoe om afbeeldingen in MS Word…
·Hoe te Urdu schrijven in MS Wo…
·Hoe te Rechtvaardiging Pas Dus…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe handmatig verwijderen Norton 360 
·Hoe de volledige tekst van de SQL-instru…
·Hoe te XML converteren naar CSV 
·Hoe te Cellen Freeze in iWork Pages 
·Cheats in Vampirisme Speed ​​2.48d 
·Hoe je Spybot Install 
·Hoe je RealPlayer Draai 
·Hoe maak ik een MP3 CD die zal spelen in…
·De nadelen van een Screen Saver 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com