Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe om beschadigde MS Word Repair
MS Word ( of Microsoft Word ) is een van de meest gebruikte stukken van tekstverwerking software ooit gemaakt . Echter, alleen omdat het is gemakkelijk te gebruiken en schijnbaar overal , wil niet zeggen dat het volledig vrij is van alle fouten . Zo nu en dan , wordt het programma zelf beschadigd . Gelukkig zijn er een paar methoden voor probleemoplossing die u kunt proberen om uw document te herstellen . Instructies
Het repareren van een beschadigd document dat niet Open
1

Open een nieuw document . Klik op "View " en verander het naar " Normal ". In " normale " weergave , klikt u op 'Extra '. Scroll naar beneden naar het tabblad "Opties" en klik erop . In het tabblad " Options " , afvinken de optie voor " Draft Font . " Klik op " OK . " Open nu uw beschadigde document . Als dat niet werkt , probeer dan de volgende stap . Kopen van 2

Open een nieuw document . In het nieuwe document , drukt u op " File " en vervolgens " Open . " Zoek het document dat u wilt openen , klikt u erop en druk op "OK . " Soms is deze methode van het document nadat het programma reeds is beginnen het plaatsen werkt beter dan alleen maar te dubbelklikken op het pictogram voor het eigenlijke document . Als dat niet werkt , verplaatsen naar de volgende , ingewikkelder , stap .
3

Maak een nieuw document en typ een woord dat je wilt . Behalve dat document . Kopieer het woord dat je schrijft . Open een nieuw document en plak dat woord erin . Druk op "Edit " op de bovenkant van het scherm en ga naar de optie "Links" . Als het vakje "Links" verschijnt , plaatst u de locatie van uw beschadigde bestand en klik op "OK . " De inhoud van uw beschadigde bestand moet worden weergegeven in het nieuwe bestand . Ga terug naar "Edit ", klik onderaan op " Links , " en selecteer " Break Links . " Nu , sla uw nieuwe bestand . Als dat niet werkt , probeer dan de volgende stap .
4

Open Notepad , Wordpad of een andere tekstverwerker en probeer uw beschadigde MS Word document daar te openen . Deze methode is een laatste redmiddel , maar omdat als uw document doet geopend , zult u veel van uw opmaak te verliezen, maar nog steeds toegang tot de inhoud binnen te hebben .
Repareren van een document dat opent Maar Looks messed Up
5

Open het document , klikt u op " File " en klik op "Opslaan als . " Kiezen om het bestand op te slaan als een RTF-bestand , omdat die ervoor zorgt dat de structuur van uw Word-document intact .

Open Word 6 en klik op "Start een nieuw document . " In het nieuwe document , opent u het RTF-bestand dat u zojuist hebt gemaakt . Het programma zal automatisch het bestand converteren naar een Word-document en , hopelijk , het beschadigde document te herstellen . Als deze methode niet werkt , ga dan naar stap 3 .
7

Zet het originele document in een ander type bestand, zoals Word Perfect of een Alleen tekst bestand . Herhaal stap 2 weer .
Het repareren van een beschadigd exemplaar van MS Word
8

Ga naar de computer " Configuratiescherm", klik op " Add /Remove Programs ", en MS Word te verwijderen van uw computer helemaal . Mogelijk moet u Microsoft Office volledig te verwijderen om zich te ontdoen van het. Start de computer opnieuw nadat het programma is verwijderd .
9

Plaats de cd - rom van Microsoft Office in uw computer . Het zal dan vraagt ​​u om MS Word ( en Microsoft Office ) te installeren . Volg de instructies om het programma terug te installeren op uw computer. Uw exemplaar van het programma moet

Contact tech support 10 vrij van corruptie. Als u nog steeds problemen ondervindt , omdat dit betekent dat uw oorspronkelijke exemplaar van Microsoft Office heeft hoogstwaarschijnlijk ook beschadigd. < br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te tekenen in Microsoft Wo…
·Hoe Verhoog de Bullet Grootte …
·Kan converteer ik mijn CV naar…
·Hoe de pagina Schakel Microsof…
·Hoe te voegen Word Art in Micr…
·Hoe de afstand tussen Woorden …
·Delen van de MS Word Screen 
·Hoe je Open Office-documenten …
·Wat doet de AutoCorrectie- fun…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te delen Spreadsheets 
·Gratis Malware en spyware-programma's 
·Hoe te AutoCAD 2005 installeren op Windo…
·Hoe maak je een PNG- transparantie in Ph…
·Hoe te wijzigen Kleur naar Zwart- Wit me…
·Hoe maak je een PowerPoint te maken in e…
·Hoe maak je een Audio Cross Fade In in F…
·Hoe te voegen en bewerken de datum en ti…
·Fout op de Libavcodec.so.51 op de VLC Pl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com