Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te uitnodigingskaarten Met Microsoft Word Zorg
Er is iets speciaals aan uitnodigingen die u zelf maakt . Microsoft Word wordt geleverd met vele uitnodigingskaart sjablonen die u kunt gebruiken om uw eigen uitnodigingskaarten voor bruiloften , verjaardagen of zakelijke bijeenkomsten . U kunt een Microsoft Word-sjabloon te gebruiken zoals het is of u kunt de kleuren , beelden en woorden te wijzigen om de uitnodiging van uw eigen te maken . Wat je nodig hebt
Microsoft Word 2007
internetverbinding
Toon Meer Aanwijzingen

Open Microsoft Word 1 en klikt u op de Office- knop , dat is de pizza - looking knop in de verre linkerhoek van Word . Selecteer " Nieuw" vanaf de bovenkant van het menu . Dit opent het venster Nieuw document . Klik in het deelvenster uiterst links taak , selecteert u " Uitnodigingen van . " De middelste taakvenster veranderingen in de aard van de uitnodiging templates die beschikbaar zijn zowel op uw computer en van Office Online website van Microsoft , waaronder zaken, huwelijk en generieke uitnodigingen. Kopen van 2

Klik op " Uitnodigingen " te zien een lijst van de partij uitnodigingskaart miniaturen . U kunt door te bladeren om elke uitnodiging beschikbaar is te zien . Wanneer u op een uitnodigingskaart miniatuur klikt , rechts taakvenster wijzigingen zodat u kunt zien wie de uitnodiging , hoe groot het bestand is verstrekt , en hoe lang het duurt om te downloaden . Je kunt ook zien wat waardering andere gebruikers de uitnodiging hebben gegeven .
3

Selecteer de blauwe en paarse Uitnodiging van de Partij miniatuur. Dit sjabloon wordt gemaakt door Microsoft , is 30 kilobytes , en heeft een sterke waardering van vier sterren . Klik op " Download " om de uitnodiging van de sjabloon openen op uw computer . Deze uitnodiging kaart sjabloon bevat twee kaarten aan te passen .
4

Scroll naar pagina 2 en klik in het Event Description veld om uw persoonlijke gegevens invullen . U kunt op uw Tab-toets om naar het volgende veld of u kunt klikken op de datum veld in te vullen gegevens voor de datum van uw evenement . Invullen van de uitnodiging informatie voor uw evenement op beide kaarten .
5

Sla uw uitnodiging door te klikken op de Office -knop en vervolgens te klikken op 'Opslaan'. Typ een naam voor uw uitnodiging en klik op "OK . "
6

Print uw uitnodiging door te klikken op de Office -knop en klik op " Print ". U wilt uw uitnodigingskaart afdrukken op een vel papier . Veel printers hebben niet de mogelijkheden om automatisch op beide zijden van een vel papier ( dubbelzijdig afdrukken genoemd ) . Om Word duplex handmatig hebt , klik dan op de handmatige selectievakje Duplex in uw dialoogvenster Afdrukken onder Printer zoeken knop aan de rechterkant . Dit zal de printer die u wilt uw uitnodigingen afdrukken op een vel papier te vertellen. Klik op " OK . " Bij handmatig dubbelzijdig afdrukken , zodra de pagina wordt afgedrukt , moet u dezelfde pagina in uw printer opnieuw gezet zodat het kan afdrukken naar de andere kant . Dit vereist dat u de juiste pagina opvraagt ​​heroriënteren zodat de taak afgedrukt op de andere zijde, die enige oefening kan duren .
7

Knip uw uitnodigingen uit elkaar met een schaar zodra ze worden afgedrukt , dan vouw ze .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een Cijfers Tafel …
·Hoe te lijnen op Microsoft Wor…
·Microsoft Word Pas 
·Hoe te converteren naar tekst …
·Hoe te Heersers gebruiken in M…
·Hoe om te upgraden naar Micros…
·Het wijzigen van de lijn kleur…
·Hoe te Default File Paths geve…
·Hoe maak je een twee - Kolomei…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om programma Backup naar een CD-RW 
·Hoe maak je een QR Barcode Zorg 
·Wat is een DSN in een SQL Server ? 
·Hoe je Skype downloaden in de VAE 
·Hoe kan ik FLV -bestanden converteren na…
·How to Get Rid van de achtergrond in Ill…
·Hoe maak je een eenvoudige Data Entry in…
·Hoe maak je een iPhone in Photoshop Draw…
·Word Document Zal niet minimaliseren bij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com