Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een Mind Map op Microsoft Word Maak
Een mindmap is een grafische manier om concepten en ideeën te vertegenwoordigen in een hiërarchische structuur . Het doel is om de structuur te helpen zodat ze gemakkelijker kan worden begrepen . Een mind map begint met een centraal idee , meestal uitgedrukt als een woord ingesloten in een vorm . Lijnen getrokken leidt weg van de vorm en verbinden met andere woorden en vormen die verklaren of gerelateerd zijn aan het eerste idee . Deze vormen kunnen vervolgens worden aangesloten op andere vormen die verder afbreken van het idee . Een mind map kan worden uitgebreid op deze manier als dat nodig is. Wat je nodig hebt
Computer
Microsoft Word
Toon Meer Aanwijzingen

Open Microsoft Word 1 en klik op het menu " AutoVormen " in de werkbalk Tekenen . Als je niet ziet in de werkbalk Tekenen , klik op het menu 'Beeld' aan de bovenkant van het programmavenster , dan plaatst u de muisaanwijzer over de optie " Werkbalken " , klik vervolgens op "Tekenen " om in de werkbalk Tekenen te tonen .
Pagina 2

Beweeg de muisaanwijzer over de optie " stroomschema " in het menu " AutoVormen " totdat het Flowcharts menu verschijnt , klik dan op de balk aan de bovenkant van dat menu en sleep het menu Flowcharts weg van de Draw werkbalk . Dit moet een vrij zwevende menu Flowcharts opnieuw te creëren .
3

Klik op de " AutoVormen " knop en vervolgens de muisaanwijzer over de optie " Toelichtingen " totdat het menu Callouts opduikt . Klik en sleep de balk aan de bovenkant van de Toelichting menu van de werkbalk Draw om een vrij zwevende menu Bijschriften maken . Positioneer beide menu's aan de zijkant van het werkgebied , dat evenwel niet tot ongeluk opnieuw dokken ze op de rand van het scherm .
4

Selecteer een vorm in het stroomschema's menu dat zal dienen als de centrale idee van uw mindmap door erop te klikken . Klik en sleep in diagonale richting over de belangrijkste werkgebied van het scherm om een vorm te maken . Door met uw muis verder te slepen uit het oorspronkelijke punt van uw klik , kunt u een grotere vorm te maken . Laat de muisknop los wanneer de vorm is de grootte en de afmetingen die u wilt .
5

Klik op de " Text Box " knop op de werkbalk Tekenen , die eruit ziet als een kleine doos met de letter " A "daarin . Klik op de binnenkant van de vorm die u hebt gemaakt en typ in uw centrale idee toen. Typ bijvoorbeeld het woord " sport " in het tekstvak .
6

Gebruik de werkbalk Draw opties om de kleur en de dikte van de vorm te veranderen , en gebruik de lettergrootte , kleur , stijl en lettertype opties aan de bovenkant van het programmavenster om de tekst aan te passen .
7

klik op een van de Toelichting knoppen in het menu Toelichting ( lijn Toelichting 1 tot en met 4 werken goed ) , klik dan op de rand van de eerste vorm en sleep weg van de vorm van een kleine afstand , dan laat de muisknop los . De Bijschrift gereedschapskist creëert een nieuwe vorm waarin u tekst kunt opgeven en een lijn die de nieuwe vorm verbindt met de oorspronkelijke vorm .

Type 8 uw verwante idee of concept in deze nieuwe vorm . Bijvoorbeeld, als de belangrijkste idee is het woord ' sport ', dan kon je typt in "Honkbal " voor deze verwante idee.
9

Maak meer Bijschrift dozen die verwijzen naar het oorspronkelijke idee /vorm . U kunt ook Toelichting dozen die link van andere Bijschrift dozen om een web van gerelateerde gedachten te creëren . Bijvoorbeeld , kunt u verschillende Toelichting dozen die leidt van uw "Honkbal " idee en typ in de verschillende sport- apparatuur die u nodig heeft om honkbal te spelen ( knuppel , bal , handschoen , etc. ) .
< br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·How to Get Rid van de Blue Hig…
·Is er een reparatie optie voor…
·Hoe u de grootte van de tekst …
·Hoe de opmaak van een document…
·Hoe maak je grafieken gebruike…
·Hoe maak je een website te mak…
·Hoe hebben de Heerser over de …
·Voordelen van het gebruik van …
·Hoe te openen Microsoft Word 2…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je een CUE bestand op FLAC 
·Hoe te Album sjablonen maken in Photosho…
·Hoe een ORABPEL wachtwoord wijzigen 
·Hoe te Eboot bestanden comprimeren 
·Hoe maak je een Lotus 123 Bestand import…
·Hoe je Photoshop Fonts toevoegen 
·Hoe kan ik een cd branden met album art …
·Software voor wachtwoordbeveiliging voor…
·Hoe maak je een organisatieschema in Off…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com