Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
MS Word 2000 Training Exercises
Tekstverwerking software wordt veel gebruikt in bedrijven van elke omvang , en weten hoe je deze software te gebruiken om zijn volledige potentieel kan uw kansen op het krijgen van een groot werk te stimuleren . Leren hoe je tekstverwerker goed te gebruiken kan u ook helpen productiever te zijn op het werk dat je hebt . Maar maakt niet uit wat uw redenen om te leren hoe je een tekstverwerker softwarepakket gebruiken, zoals Microsoft Word 2000 , zijn er een aantal oefeningen die je kunt gebruiken om het proces gemakkelijker en minder intimiderend te maken . Uw eigen familie Nieuwsbrief

Een van de beste manieren om een ​​tekstverwerker pakket zoals Word 2000 te leren is om het te gebruiken om interessante documenten te maken om te delen met vrienden en familieleden . Een gezin nieuwsbrief creëren is een uitstekende manier om een aantal belangrijke tekstverwerking vaardigheden , waaronder het werken met sjablonen , het invoegen van foto's en illustraties en het veranderen van lettertypen te leren .

Om te beginnen , het downloaden van een nieuwsbrief template voor Word 2000 , hetzij van de Microsoft- website of van een derde leverancier . Er zijn veel verschillende templates om uit te kiezen , en de meeste van hen zijn gratis te gebruiken . Dubbelklik op elke sectie van de sjabloon en vervang de generieke tekst met uw eigen . Markeer elke sectie van de tekst , klikt u op het menu "Format " en kies " Lettertype " om het lettertype te wijzigen en een voorbeeld van uw wijzigingen .
Creëren Uw Eigen Brieven

programma's zoals Word 2000 worden vaak gebruikt om aangepaste brieven , memo's en andere correspondentie te creëren . Het maken van uw eigen aangepaste brieven is een uitstekende hands - on learning oefening voor Word 2000 . Om te beginnen , gewoon open Microsoft Word en start uw brief te typen . In veel gevallen Woord zal erkennen dat je een letter te typen en te bieden om te helpen . U kunt kiezen of u de hulp te aanvaarden of voortzetten van de brief op uw eigen te typen .

Om de oefening nog nuttiger te maken , scant u uw handtekening door het ondertekenen van een blanco stuk papier en loopt via uw desktop scanner . Sla de ondertekening als een beeldbestand , dan plaatst u het in Word door te klikken op het menu " Insert " , kiezen voor " Beeld " en vervolgens " Uit bestand . " Blader naar de map met uw handtekening en steek deze in de brief .
Typ uw CV

maakt niet uit wat je doet voor de kost , moet u hebben een bijgewerkte CV. U kunt Word 2000 gebruiken om dat CV te creëren, terwijl het krijgen van een aantal broodnodige hands - on ervaring met het programma . Om te beginnen , gewoon een leeg document te openen en beginnen met het typen van uw CV . U kunt ook een CV sjabloon te downloaden vanaf de website van Microsoft om het maken van de CV makkelijker , maar de bouw van het hervatten van de grond misschien een betere manier om je vaardigheden op te bouwen.

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe kan ik Excel -bestanden co…
·Hoe een matrix printer gebruik…
·Hoe je Microsoft Word 2007 doc…
·Hoe kan ik een ODT -bestand op…
·Hoe u Microsoft Word-documente…
·Hoe maak je een Border in Micr…
·Hoe om te controleren een Read…
·Het wijzigen van de standaard …
·Hoe het standaard Paragraaf St…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe PC games spelen op een TV 
·Hoe te Columns In PageMaker Documenten 
·Hoe te verzendetiketten in Word Delete 
·Hoe het opzetten van een LPD8 een Reason…
·Hoe te verwijderen 0 Van een grafiek in …
·Hoe maak je een MMO Video Game Make 
·Definitie van Zip Extraction Standaard P…
·Hoe te WMP integreren op Ventrilo 
·Hoe kan ik een link maken in Flash 8 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com