Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te tekenen maken met Microsoft Word
Of u een bord voor uw bedrijf , uw klas of thuis of op een ander doel nodig hebt, kunt u Microsoft Word gebruiken om er een te maken naar uw wensen . U kunt gebruik maken van een pre-made teken sjabloon en pas het naar uw doel te passen of een aangepaste teken van een leeg Word-document , waaraan u kunt een grens , foto's en meer toe te voegen . Wat je
Word Need 2003 of 2007
Toon Meer Aanwijzingen
Maak een Teken van een sjabloon

Start Microsoft Word 1 . Ga naar het menu "Bestand " in Word 2003 en selecteer " Nieuw . " Klik op de " Microsoft Office "-knop in Word 2007 en selecteer "Nieuw . "

Type " teken " 2 in de " Microsoft Online " optie onder ' sjablonen . " Druk op de toets " Enter " .

Klik 3 op een bord sjabloon om een ​​voorbeeld . Klik op " Download " om de sjabloon als een nieuw Word-document te downloaden .
4

met de rechtermuisknop op een beeld van het teken en selecteer " Afbeelding wijzigen " om het te veranderen . Kies " Uit bestand " om een ​​afbeelding in te voegen van uw computer . Kies " Clip Art " naar een clipart-afbeelding te selecteren .
5

Selecteer een monster tekst in een teken als je wilt om het te veranderen . Typ op de geselecteerde tekst . Opslaan en afdrukken van de teken wanneer u klaar bent .
Maak een Custom Teken
6

Open een nieuw , leeg Word-document . Wijzig de afdrukstand " Liggend . " Ga naar het menu "Bestand " in Word 2003 en selecteer " Pagina-instelling . " Ga naar het tabblad " Marges " van de "Page Setup " dialoogvenster . Selecteer "Landschap " onder " Richting . Ga naar de " Page Layout "tab van het lint in Word 2007 . Klik op" Orientation " in het" Setup pagina " groep en selecteer " Landschap . "
7

Voeg een rand rond de pagina . Ga naar het menu "Format " in Word 2003 en selecteer " Randen en arcering . " Ga naar het tabblad "Pagina Borders " van het dialoogvenster . Ga naar het tabblad " pagina-indeling " in Word 2007 en klik "Pagina Borders " in de " Achtergrond pagina ' groep om de " Randen en arcering " dialoogvenster te openen met het tabblad " Pagina Borders " geselecteerd .
8

Selecteer een optie naast " geen "onder " instelling . "Kies een grens stijl , kleur en dikte . Selecteer een optie in de " Art Border "lijst als u liever een meer decoratieve pagina rand . Klik op " OK "om de grens van toepassing zijn op het gehele bord .
< br > 9

Klik op de " Center " knop op de "Formatteren " werkbalk in Word 2003 , zodat het teken tekst wordt gecentreerd . Ga naar het tabblad "Home " in Word 2007 en klik op " Center" in de groep " Paragraaf " . Kies een lettertype en grootte op de "Formatteren " werkbalk in Word 2003 of de " font " groep van het tabblad "Home " in Word 2007 . Typ de tekst die u wilt op uw bord .
10

een afbeelding invoegen in het teken , indien gewenst. Klik op het bord waar u de afbeelding wilt invoegen . Ga naar het menu "Invoegen" in Word 2003 . Wijs naar "Beeld" en klik op " uit bestand " voor een foto op uw computer of " clip Art " op de foto om een clip art gebruiken . Ga naar het tabblad "Invoegen " in Word 2007 en klik op "Beeld" of " clip Art " in de groep " Illustraties " . Selecteer de afbeelding die u wilt gebruiken en klik op " plaatst . "Opslaan en afdrukken van uw teken wanneer klaar .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een Typing Box op …
·Hoe kan ik de MS Office Word S…
·Hoe maken dropdown lijsten in …
·Hoe u Microsoft Word 2002 Upgr…
·Hoe kan ik een index in MS Wor…
·Hoe maak je een brochure maken…
·Waarom heeft Microsoft Verande…
·Hoe te Reacties in MS Word 
·Hoe te Notecards verdienen op …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe naar Show Your World of Warcraft Exp…
·Hoe te gebruiken Windows scannen en faxe…
·Hoe te Faders in M - Audio Xponent Upgra…
·Hoe te AnyDVD gebruiken Met CloneDVD 
·Hoe te Landschappen in Photoshop CS3 Dra…
·Zal DBAN Werk aan een Disk Wipe & Instal…
·Hoe kan ik DVD 's branden op een HP CD W…
·Hoe Page Getallen opmaken in Word 
·Hoe de Trial Office Convert 2010 tot Pro…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com