Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Brochure maken in Microsoft Word
Microsoft Word geleverd met sjablonen en tools om professioneel ogende brochures maken . Brochures zijn effectieve marketing tools voor het introduceren van uw bedrijf , producten en diensten . Getting brochures professioneel gedaan kan gesneden in een groot deel van uw operationele budget . U kunt deze kosten te elimineren om uw marketing budget door het creëren ze zelf met Microsoft Word . Als u een van de vooraf ingestelde sjablonen te gebruiken , kunt u een eenvoudige brochure te voltooien in een paar minuten . Functie

Voordat u een brochure in Microsoft Word creëren denken aan de basisfunctie van uw brochure . Wat probeer je aan de lezers van de brochure vertellen ? Terwijl u kunt een heleboel informatie past op een brochure , moet u de informatie condenseren tot waar je bent alleen met betrekking tot uw belangrijkste punten . Van plan te komen hoe u de brochure te kijken , de onderwerpen die aan bod komen en hoe je de onderwerpen op voorhand zal presenteren bespaart u tijd als je gaat zitten om daadwerkelijk te creëren het. Vergeet niet dat een brochure is een verkoopinstrument. Maak de functie van de brochure met overbodige tekst en afbeeldingen niet overschaduwen .
Typen

De brochure sjablonen in Microsoft Word wordt geleverd in verschillende types . De sjablonen worden eerst onderverdeeld in categorie. Brochure sjablonen zijn beschikbaar voor verschillende branches en functies . Binnen elke andere categorie zijn verschillende design patterns . U ontvangt een brochure die de ontwerpaspecten en het formaat voldoet aan uw doel precies past niet vinden . Je moet op zoek naar een die is dicht bij wat je zoekt . Op deze manier zal het slechts een moment te nemen om de sjabloon op de behoeften van uw bedrijf past bewerken . U moet ook beslissen of u wilt een driebladige of tweevoudig brochure . Dit alles hangt af van de hoeveelheid informatie die u probeert te op uw brochure te presenteren .
Sjablonen Online

Terwijl Microsoft Word wordt geleverd met brochure templates geïnstalleerd , kunt u meer opties hebben als je een geldige internetverbinding . Microsoft stelt gebruikers in staat om sjablonen te maken en te uploaden naar de website van Microsoft Office . Deze sjablonen tonen in de categorieën als je kijkt naar sjablonen in Microsoft Word terwijl wordt aangesloten op het internet . Zonder internetverbinding , zal je waarschijnlijk alleen zien een handvol brochure templates beschikbaar , waardoor het moeilijker om een ​​die sterk lijkt op wat je nodig hebt , afhankelijk van hoe gespecialiseerde u de brochure wilt vinden
Changes .

Het is mogelijk om elk aspect van een brochure sjabloon in Word bewerken . U bent vrij om het kleurenschema , tekst, afbeeldingen en pagina-indeling wijzigen . Sommige brochure templates worden geleverd met instructies over hoe dit te doen . Voor andere sjablonen , moet u uw verbeelding , uw ontwerp plannen en uw kennis van Microsoft Word gebruiken om de sjabloon te zetten in de brochure die u wilt . Voor de meeste onderdelen , kunt u de menubalk , werkbalken en het rechts-klik menu gebruiken om de bewerking worden ingesteld bij het aanpassen van de brochure sjabloon .
Overwegingen

You don ' t altijd moeten sjablonen gebruiken om uw brochure te maken in Word . Als je fatsoenlijke Word vaardigheden , gebruik ze om de brochure te creëren vanuit het niets . De ' Pagina-indeling ' dialoogvenster hebben opties voor het opzetten van de oriëntatie en de marges van het document . Woord hebben werkbalken die u kunt gebruiken om tekst en afbeeldingen toe te voegen . Het duurt een beetje langer op deze manier , maar je moet een brochure ontwikkeld precies zoals u het wilt . Het is een goed idee om de brochure volledig eerste plannen op papier en vervolgens in Word . Op deze manier zul je niet veel tijd verspillen met de "hit and miss" procedure .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je gemarkeerde tekst in ee…
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Kan Microsoft Word Open WPS be…
·Hoe te Genummerde kaarten in M…
·Hoe om afbeeldingen te wijzige…
·Hoe maak je een certificaat ma…
·Hoe te Fonts wijzigen voor env…
·Hoe te Formulieren maken met M…
·Hoe te Indices in Microsoft Wo…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe schrijf je een ophanghoekstuk in LaT…
·Een lijst van Sandbox MMORPG 
·Cyberlink PowerDirector 7 Systeemvereist…
·Hoe maak je een link naar Unvisited in P…
·Hoe PDF-bestanden ophalen 
·Hoe maak je een woord zoeken 
·Hoe te Hidden & gecomprimeerde bestanden…
·Hoe te Fonts importeren naar WordPerfect…
·Hoe de Lasso gebruiken in GIMP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com