Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe om afbeeldingen te wijzigen binnen Microsoft Word
Een snelle reis naar een elektronicawinkel onthult veel verschillende grafische software programma's concurreren om de aandacht en de dollars van de consument . Als Microsoft Word al op uw computer is geïnstalleerd , moet u wellicht net genoeg van wat je nodig hebt om foto's te wijzigen zonder de aankoop van een extra programma . Hoewel Word is niet zo robuust als de multitooled grote grafische programma's , het bevat een verzameling van functionaliteit op zijn pop - up tab " Hulpmiddelen voor afbeeldingen " om te worden je foto's direct vanuit Word Instructies
1

wijzigen Open Word . Klik op het tabblad "Invoegen " . Klik op de "Picture " knop onder het tabblad . Blader naar een foto om de afbeelding , die opent op de pagina wijzigen en dubbelklik . Let op de roze tab " Hulpmiddelen voor afbeeldingen " die verschijnt --- het tabblad verschijnt alleen wanneer het beeld actief is of geselecteerd op de pagina . Kopen van 2

Klik op de " Kleuren van Picture " knop aan de linkerkant van de Hulpmiddelen voor afbeeldingen lint onder het tabblad . Zweven door de opties op het drop - down menu zonder te klikken om te zien wat het wijzigen van de foto om wash-out -of grijstinten eruit zou zien . Klik op een stijl om de wijziging te plegen .
3

Klik op ofwel de " Helderheid" of " Contrast " knoppen aan de linker kant van het lint . Beweeg de cursor naar beneden of de menu's om de verschillen bekijken in de verlichting in de afbeelding .
4

Klik op de "Shadow Effecten " knop op de werkbalk . Kies een optie om het beeld van een 3 - D effect met een schaduw , kantelen of hoek te geven .
5

Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding . Selecteer " Afbeelding opmaken . " Klik op het tabblad " Kleuren en lijnen " . Open het menu " No Color ' onder de sectie Lijn en selecteer een kleur voor de rand van de foto . Nudge het vak Gewicht omhoog of omlaag om de dikte te bepalen voor de grens . Klik op " OK" wanneer voldaan .
6

Klik op het menu "Bestand " , klik op "Opslaan als ", typ een naam voor het bestand en sla het op de computer , of klik op de foto om deze te markeren , druk op de " Ctrl " en " C " toetsen om het te kopiëren , een nieuw document te openen en druk op de " Ctrl " en toetsen " V " om het te plakken in dat document .
< br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe kan ik Convert MS Word Rom…
·Hoe te Group & Degroeperen in …
·Hoe maak je een Video insluite…
·Microsoft Word 2007 Tips 
·MS Word Table Styles 
·Hoe te Carriage Returns in MS …
·Plaats Watermark in MS Word 
·Hoe maak je een Connector Line…
·Hoe kan ik een index in MS Wor…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je Turbo Tax Upgrade 
·Hoe maak je een PDF-bestand om meerdere …
·Oracle SQL Geschiedenis 
·Hoe te MVI bestanden verzenden 
·Hoe kan ik Burn een 720P DVD? 
·Hoe een PDF exporteren Van Illustrator 
·Hoe te importeren uit CSV Met SSIS 
·Hoe te openen PSD- bestanden zonder Phot…
·Hoe te Kolominstellingen wijzigen in InD…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com