Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
MS Word Table Styles
In Microsoft Word 2007 , heeft de handige " ribbon " interface maakte het maken en bewerken van tabellen makkelijker dan ooit . Klikken op " Tafel " op de " Insert " lint verschijnt een pop - up box die zal toestaan ​​om het aantal rijen en kolommen u wilt in een enkele klik gemakkelijk te selecteren . Zodra je dit hebt gedaan , zal een contextuele lint speciaal voor de tabel eigenschappen bewerken verschijnen . Het is hier dat vindt u een selectie van opties voor tafel stijlen vinden . Tafel opties Stijl

De meest linkse gedeelte over de Hulpmiddelen voor tabellen Ontwerp Lint is een set van tabel Stijl opties . Zij direct invloed op de stijlen die worden weergegeven in de "Table Styles " in sectie aan het recht . Deze opties omvatten de vraag of de " Header Row " anders en meer uitgesproken dan de rijen eronder zal zijn . U kunt selecteren of een " Total Row" op de bodem zal worden opgenomen om de totalen van de gegevens uit de rijen erboven berekenen . " Banded Rijen " zal aangeven of de rijen hebben alternatieve schaduw , wat de leesbaarheid vergemakkelijkt . Aan de zijkolom van de sectie , kunt u " Eerste kolom " " Laatste kolom . " Te selecteren en Deze differentiëren de eerste en laatste kolommen , waardoor u een duidelijk label inhoud of opzetten van een totaal op de rechterzijde . " Banded Columns " zullen afwisselend kolommen schaduw om zo de leesbaarheid te vergroten .
Tabelopmaakprofielen

De sectie "Table Styles " van het lint biedt een selectie van tafel stijlen gebaseerd van de opties die u hebt gecontroleerd in de eerste sectie . Selecteer de kleur en toon van de tabel uit deze opties , alsook variaties op grenzen , rijen , kolommen en opstelling . Deze opties veranderen laat u direct zien hoe de tabel eruit ziet en hoe het past bij de rest van het document .
Shading en Borders

Terwijl de " Table stijlen " gedeelte kunt u snel een voorbeeld en selecteer een preset arrangement van schaduw en grenzen , soms kunt u wenst deze producten te specifiek te selecteren . Stel deze opties met behulp van de " Shading " en " Borders " drop - down menu's . " Shading " bevat een aanpasbaar palet van kleuren , terwijl " Borders " kunt u de grenzen die u wilt weergeven instellen . Selecteer " Randen en arcering " uit de tweede drop-down menu om meer specifieke opties te kiezen .
Randen tekenen

De laatste sectie is "Draw Borders . " Deze sectie geeft u de tools om een ​​tafel te tekenen met de hand, zodat u deze snel aan te passen . Klik gewoon op "Draw Table " en sleep het potlood over het document , en stel vervolgens de dichtheid en de kleur van de lijnen met behulp van de drop - downs aan de linkerkant . Als u een fout maakt of wilt u een klein segment van de lijn te verwijderen , klikt u op de " Eraser " knop .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·MS Word Macro Basics 
·Hoe te schakelen tussen Bekeke…
·Hoe maak je 3 X 5 Kaarten Met …
·Hoe te verwijderen Talen in de…
·Hoe maak je verticaal splitsen…
·Hoe kan ik een Upside Maak oml…
·Hoe kan ik Convert Brother Tek…
·Hoe je Space Dubbelklik op Mic…
·Hoe de Bullet Spacing Verander…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Hoe maak je een lege pagina Detect in Wo…
·Hoe Microsoft Virus Removal Software Del…
·Hoe maak je een Onderschrift gebruiken i…
·Hoe Easy Brochures maken 
·Access 2007 Datum Problemen 
·VoIP MOS Testen 
·Afronding Probleem in SQL 
·Cheats voor Zoo Tycoon Complete Collecti…
·Hoe te converteren FLV Flash Video -best…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com