Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een Poster verdienen met Microsoft Word
Een goed ontworpen poster brengt aandacht aan uw garage sale , de benarde situatie van uw vermiste pup of je run voor klas president. Je hebt geen speciale software nodig om een kleurrijke , aandachttrekkende poster te produceren . Microsoft Word kunnen tekst en afbeeldingen combineren om uw boodschap effectief te communiceren . Het programma werkt met uw printer om posters te produceren in de grootste maat van de machine is geschikt , of het kan het bestand op te slaan in een groter formaat te drukken met een commerciële printer. Instructies
1

Stel het documentformaat om de dimensies die u wilt gebruiken voor het afdrukken van uw poster . De maximale grootte van een pagina in Word is 22 X 22 centimeter . Klik op " Pagina-indeling " > "Grootte " in het menu lint om de vooraf ingestelde formaten voor Word pagina's weer te geven . Kies ' Meer Maten ... " om aangepaste instellingen in te voeren . kopen van 2

Stel de marges die de tekst en afbeelding te definiëren door te klikken op " Pagina-indeling " > " Marges " en het kiezen van een van de marge metingen vooraf ingestelde . Als geen van deze passend zijn , kiest u ' Aangepaste marges ' en voer uw eigen metingen . Herinner dat de meeste printers niet tot aan de rand van een af te drukken . Uw tekst en afbeeldingen moeten binnenzijde van de printer marges zijn of je het risico het afsnijden van de randen van uw bericht .
3

toe geen foto's in de poster , plaats ze zo dat er is ruimte voor de tekst die u wilt toevoegen . Je kunt beelden - en-plak kopiëren of deze laden vanaf uw schijf door te klikken op "Invoegen " > "Beeld " in het menu Ribbon . Als een foto wordt ingevoegd in het document en deze actief is ( geselecteerd ) , verschijnt een speciale tab context genaamd " Format " met de afbeelding opmaakfuncties . Gebruik de functies om het beeld te positioneren en zet de wijze waarop tekst er rond of er overheen . Bijvoorbeeld, als je de tekst moet worden geschreven over de bovenkant van de foto, kies " Wrap Text " > "Achter tekst " uit het menu Ribbon . Wees voorzichtig bij het uitrekken een afbeelding om de ruimte te vullen op uw poster . Kleine afbeeldingen die zijn uitgerekt te veel geworden korrelig en vervormd .
4

Uw tekst toevoegen aan de affiche , het formatteren en regelen het zo dat uw boodschap is duidelijk zichtbaar . Dit kan betekenen dat het manipuleren van de lettergrootte en kleur om uw tekst staan ​​op het papier .
5

Print de poster op uw lokale printer , of sla het bestand voor de voortplanting bij een commerciële drukker . < Br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Microsoft Excel -werkmappen to…
·Hoe maak je Citaten in een tab…
·Microsoft Word 2003 XP Geeft g…
·Hoe maak je een koptekst maken…
·Hoe kan ik Space Verwijderen i…
·Hoe maak je een veld invoegen …
·Hoe maak je een Mysterious MS …
·Hoe te Highlight in Microsoft …
·Hoe te Selection Sneltoetsen g…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Vergelijk Databases in MS Excel 
·Hoe kan ik een Outer Glow op Windows Mov…
·Hoe verwijder ik een rij na een bepaald …
·Hoe maak je een ISO -bestand uitpakken n…
·Wat is de extensie Ntm ? 
·Hoe Page Numbers Restart in een Word- do…
·File Encryption Gereedschap voor Ubuntu …
·Cel Functie Verschillen in Computers 
·Wat is de bestandsextensie WCP ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com