Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe je etiketten met Microsoft Word printen
Microsoft Word kan uw programma van de keuze voor het typen papierwerk , maar houd het in gedachten voor het stroomlijnen van andere taken , zoals het maken van labels . Tekstverwerking is niet alleen voor papieren ; met snelle functionaliteit van Word , kunnen etiketten voor zowat elke eis , zoals postadres etiketten voor enveloppen , inblikken etiketten , scheepvaart doos labels en bestandsmap labels maken je bent . In een paar klikken , bent u klaar om te beginnen met het plakken . Instructies

Open Word 1 en klik op het tabblad " Verzendlijsten " aan de bovenkant van het scherm . Klik op de " Labels " knop op de werkbalk . Het venster " Enveloppen en etiketten " opent . Kopen van 2

Klik op de afbeelding van het label in de rechterbenedenhoek van het venster om een selectie van etiketformaten . Blader door de label opties en klik op een , zoals de 30 per pagina keuze voor standaard adresetiketten .
3

Klik op " OK " om het vak " Label Options " te sluiten en klik op " Nieuwe document venster Enveloppen en etiketten " " om het te sluiten " . Een volledige pagina met etiketten opent in een nieuw venster Word-document , verdeeld in het aantal geselecteerde labels .
4

Klik je cursor in de linkerbovenhoek etiket op de pagina . Typ het label informatie , zoals uw naam en adres .
5

Voeg een beeld aan het label door te klikken op het tabblad "Invoegen " en klikken op de " Clip Art "-knop . Typ een woord of zin , zoals " brievenbus ", " bloemen ", " katten " of " hockeyspeler " in de " Zoeken naar " en klik op "Go ". Schuif door de resultaten en dubbelklik op een afbeelding om deze toe te voegen aan het label . Krimp neer op maat als preferred .

Hoogtepunt 6 alle van de tekst en de afbeelding op het etiket . Druk op de " Ctrl " en " C " toetsen samen op uw toetsenbord om het te kopiëren . Klik in het volgende etiket op de pagina en druk op de " Ctrl " en toetsen " V " om de gekopieerde gegevens plakt . Herhaal dit om etiketten te plakken in alle van de lege ruimten op de pagina .
7

Geef de labels een gekleurde achtergrond door te klikken op het tabblad " Pagina-indeling " aan de bovenkant van het scherm . Klik op de "Pagina Color " knop en klik op een van de kleine gekleurde vakjes om de white label achtergrond direct te veranderen .
8

Klik op het tabblad "Bestand" , selecteer "Opslaan als ", typ een naam voor het label bestand en sla het op uw computer . Zet de printer en de belasting op het etiket papier . Klik op het menu "Bestand " opnieuw en klik op " Print ". Selecteer uw printer in de opties , het kan al geselecteerd . Nudge het vakje " Kopieën " tot het aantal pagina's van de labels af te drukken en klik op de knop "Afdrukken" .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je MS Word Stop Controle P…
·Hoe u de taalvoorkeur in Micro…
·Hoe je verschillende paginerin…
·Hoe op Auto - Shapes & tekstva…
·De verschillen in Microsoft Wo…
·Hoe je Black Pages verwijderen…
·Hoe je toe . DOT aan een besta…
·Hoe te Snap Grid Verwijder in …
·Microsoft Word gebruiken als e…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Toetsenbord en muis Macro's schri…
·Hoe maak je een tijdlijn voor projecten …
·Regel van 7x7 in PowerPoint 
·Mijn Quicken Factuur zal niet veranderen…
·Hoe kan ik een dvd van mijn computer in …
·Hoe kan ik AVI converteren naar AVC/H.26…
·Hoe kan ik Screenshot met GIMP ? 
·Hoe maak je een PowerPoint converteren n…
·Hoe te Works opnieuw installeren 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com