Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Gratis MS Word Tutorial
Microsoft Word is een tekstverwerkingsprogramma softwaretoepassing wijdverspreid in kantoor-en schoolleven . Zonder een basiskennis van hoe de software te gebruiken , kan het moeilijk zijn om zaken te doen met anderen of slagen academisch te zijn . Aan de slag met Word duurt maar een paar minuten . Instructies

Open Microsoft Word 1 . Een blanco document moet automatisch voor u openen . Als dit niet gebeurt , kunt u er een maken door te klikken op het menu Bestand en klik op " Nieuw . " Voor Word 2003 tot en met 2010 ( Windows ) gebruikers , klikken op " Nieuw " zal een lijst met beschikbare sjablonen te openen . Klik op " Leeg document . " Kopen van 2

Begin het typen van tekst . Als je wilt om het u hebt ingevoerd als een document tekst op te slaan , klikt u op het menu Bestand opnieuw en klik op "Opslaan ". Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd om het document een naam en kies waar het te redden .
3

Open een bestaand Word-document door te klikken op het menu Bestand en selecteer 'Openen'. Merk op dat u niet nodig hebt om uw huidige document te sluiten om een ​​nieuw document te openen .
4

Selecteer een deel van de tekst van dit document en verander het lettertype , de lettergrootte en lettertype stijl door te klikken op de Opmaak menu en te klikken op " Font . " Er verschijnt een dialoogvenster dat ook kunt u deze instellingen aan te passen , evenals selecteert u een lettertype kleur en effecten toe te voegen aan uw tekst . Voor Word 2007 en 2010 gebruikers , de opties in het dialoogvenster zijn beschikbaar in de sectie Lettertype van het tabblad Start .
5

Klik op het menu Bestand en klik op "Opslaan als . " Deze actie zal een dialoogvenster dat de wijzigingen die u zojuist aan het bestaande document als een geheel nieuw bestand , het houden van het oude bestand intact zal redden . Geef het nieuwe bestand een unieke naam en sla het op door te klikken op de knop "Opslaan" in het dialoogvenster .
6

Selecteer tekst in beide geopend document en klik op het menu Bewerken . Klik op " Copy " als je wilt om de tekst waar het is laat en voeg deze ergens anders in het document of de " Cut " als je wilt om de tekst te verplaatsen naar ergens anders in het document . Plaats de cursor op elk punt in het document en klik op " Plakken " in het menu Bewerken om de tekst die u zojuist hebt gekopieerd of geknipt voegen . Voor Word 2007 en 2010 gebruikers , deze commando's zijn beschikbaar als symbolen helemaal links in de sectie Klembord van het tabblad Start .
7

Klik op het menu Bestand en klik op " Print ". Dit zal het dialoogvenster Afdrukken te openen . Als u een printer is aangesloten , kunt u deze selecteren uit de lijst met beschikbare printers en selecteer de verschillende opties voor het afdrukken , zoals het aantal exemplaren , welke pagina's u wilt afdrukken en of te verzamelen .
< Br >

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je speciale Plakken in Mic…
·Hoe te ODT bestanden te conver…
·Hoe de Marge wijzigen Net voor…
·Hoe de Franse Alphabet in MS W…
·Hoe te Center Iets in Microsof…
·Hoe te converteren van WordPer…
·Waarom Leraren gebruiken Micro…
·Hoe te gebruiken Acrobat 9 Pro…
·Hoe u de automatische Nummer t…
  Related Articles
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
Hoe maak je een stijl bewerken in Word 2…
Hoe te Shading Voeg toe aan een tabel in…
Hoe je de kolombreedte aanpassen in Word…
Hoe kan ik nieuwe Styles creëren in Wor…
  Software Articles
·Quake 4 PC Systeemvereisten 
·Loonheffing in Microsoft Access 
·Hoe de Smart Battery Reset op een EPROM 
·Hoe kan ik Windows XP Fonts bijwerken 
·Hoe de pagina-uitlijning aanpassen in Ad…
·Hoe maak je een Jagged Edge Fix Na een W…
·Hoe lagen gebruiken in Adobe Photoshop 
·Verwijder ik Java Script bestanden? 
·Hoe je het Licht in Windows Movie Maker …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com