Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
De Soorten Views Verkrijgbaar in MS Word
Microsoft Word is een tekstverwerker voor Windows -en Mac-systemen waarmee je een scala aan documenten , waaronder memo's , brieven en zelfs labels componeren . De applicatie bevat ook een standaard menu en document view -systeem , dat is standaard in Microsoft Office-producten . De verschillende standpunten weer te geven van de verschillende manieren waarop uw document eruit zal zien op papier , een monitor en het internet . Meerdere view vermogen van Word is een nuttig hulpmiddel toegankelijk vanuit de werkbalk van de programma 's . Web

Microsoft Word 's
Web weergave kunt u zien hoe uw document eruit zal zien als een website . Elke ingesloten afbeeldingen , achtergronden en grenzen zal verschijnen net als de objecten binnen een Internet browser zou verschijnen . U kunt nog steeds uw Word-document bewerken terwijl in deze weergave evenals uw document op te slaan . De mening van het Web is ideaal voor het bekijken en bewerken van documenten die u van plan bent over het uploaden naar een webserver .
Print

Ideaal
bij het instellen van de marges en de opmaak van uw Word-document voor het afdrukken naar uw systeem of een commerciële drukker , de Print weergave toont uw document precies de manier waarop het eruit zal zien wanneer ze worden afgedrukt vanaf uw printer . Deze weergave toont ook footer , header en voetnoot informatie . Uw document is ook bewerkbaar in deze weergave .
Overzicht

De overzichtsweergave voegt kogels , geneste niveaus en ingesprongen lijnen binnen uw document om te helpen bij het ​​bewerken , verplaatsen , kopiëren en plakken van elementen binnen het document . Deze weergave is ideaal bij het werken met meerdere pagina's documenten zoals boeken, manuscripten en research papers .
Normal

De normale weergave , Microsoft Word 's default view , is ideaal bij het werken met tekst en afbeeldingen die zijn basic of als u niet van plan op te voeren naar een webserver of commerciële drukker . Deze mening heeft geen koptekst /voettekst en marge informatie
Lezen

Niet beschikbaar in alle weer , maar u kunt uw document bewerken in deze weergave als opslaan . versies van Microsoft Word , het lezen weergave toont uw document in een formaat vergelijkbaar met een boek . Deze weergave toont twee pagina's naast elkaar op uw monitor voor het bekijken . U kunt uw document niet bewerken in deze weergave of opslaan .
Toegang tot de Various Bekeken

Om toegang te krijgen tot de verschillende standpunten , klik op " View" op hoofdwerkbalk van Word , dan selecteer de weergave die u wilt gebruiken .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een Microsoft Word…
·Hoe maak je een Border in Micr…
·Hoe te Lotus WordPro converter…
·Hoe de Trademark Symbol maken …
·Hoe de Woorden tellen in Micro…
·Verschillende functies van MS …
·Hoe te tekenen in MS Word 
·Microsoft Word Document Proper…
·Kaarten maken gebruik van Micr…
  Related Articles
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
Hoe je het lettertype gebruikt in Word 2…
Het wijzigen van de achtergrondkleur in …
Hoe de Letter Wizard in Word 2003 gebrui…
Hoe de spellingcontrole gebruiken in Wor…
Hoe de Mini werkbalk in Word 2007 Bewerk…
Hoe de taal van OpenOffice spellingcontr…
Hoe de Print Screen -functie in de Vista…
Hoe u de standaard lettertype-instelling…
  Software Articles
·Hoe maak je een Curve op Powerpoint 
·Hoe te wachtwoordbeveiliging te verwijde…
·Hoe maak je een Broken Link in de Micros…
·OpenOffice Basic String Functions 
·Hoe u Microsoft Paint programma krijgen …
·How to Get My productcode voor Driver Ro…
·Hoe maak je Color Bars invoegen in een F…
·Hoe je Half Life op Windows XP installer…
·Hoe te Brushed Airplane Oppervlakken in …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com