Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te tekenen Tabellen gebruiken in Microsoft Word
Terwijl de Microsoft Word -software is de tekstverwerker component van de Microsoft Office Suite en heeft zelfs 'woord' in de titel , zijn Word-gebruikers niet verbannen naar alleen tekst op een scherm . Supplement schriftelijke tekstdocumenten met visuals zoals tabellen met behulp van tekentools van Word . Tafels kunnen helpen doorbreken van grote hoeveelheden tekst en geven de lezers een manier om de informatie die ze lezen conceptualiseren . Tekentafels in Word is zo snel als een paar klikken en simpel als ABC . Instructies

Open Microsoft Word 1 . Een lege 8,5 inch bij 11 inch document standaard op het scherm. Om tekentafels in een bestaand Word-document wilt gebruiken, klikt u op het tabblad "Bestand" , selecteer "Open ", blader naar een Word-document en dubbelklik op de bestandsnaam . Het document wordt in een nieuw Word- venster . Blader naar het gedeelte aan de tafel toe te voegen en druk op de " Enter " -toets te laten dalen tot een nieuwe lijn of de "Ctrl " en " Enter " toets samen om een ​​nieuwe pagina te beginnen voor de tafel . Kopen van 2

Klik op het tabblad "Invoegen " aan de bovenkant van het scherm . Selecteer de "Table " knop direct onder het tabblad . Een drop-down menu verschijnt met een raster .
3

Beweeg de cursor over het rooster en kijken naar de pagina als de tabel wordt weergegeven . De meer vierkante van het net zweefde over , zal het meer tabelcellen worden getrokken . Klik op de gemarkeerde cellen op het rooster te committeren aan de tafel te tekenen op het Word-document .
4

Maak een aangepaste tafel door te klikken op het tabblad "Invoegen " en " Table " knop , dan is het selecteren van de "Draw tafel " optie . Let op de cursor verandert in een potlood icoon.
5

Plaats de cursor op de pagina en teken een rechthoek met de cursor . Een cel van de tabel weergegeven . Blijven om meer cellen te vestigen op de tafel te voltooien , werk je weg naar rechts om rijen of omlaag om vorm kolommen vormen .
6

Klik op een van de cellen van de tabel om de gele " Hulpmiddelen voor tabellen te openen " tab aan de bovenkant van het scherm . Beweeg de cursor over opties in het gedeelte ' Table Styles " om te zien hoe de tabel wordt weergegeven in verschillende kleuren en designs . Klik op een stijl om de wijziging vast te leggen op de tafel .
7

Sla het nieuwe Word-document of opnieuw opslaan het originele document met een nieuwe naam om een ​​versie te maken en het behoud van de oorspronkelijke .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe je facturen in Microsoft W…
·Hoe maak je een Slash Zero inv…
·Hoe kan ik de MS Office Word S…
·Hoe te eindnoten gebruiken in …
·Hoe te vergelijken twee docume…
·Hoe maak je een foto met Move …
·Hoe je Space Dubbelklik in Mic…
·Hoe kan ik een Concept Map in …
·Wat is Word Wrap in Microsoft …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om muziek te branden op dvd's 
·Computer Backup Strategieën 
·Hoe wordt de digitale afbeeldingen Resiz…
·Een gids voor de beste gratis Internet S…
·Hoe maak je een Backward Selectie in Min…
·Hoe maak je een Float Met Mbserver.exe S…
·Wat betekent Tracking Mean in een Word- …
·Hoe te AutoCAD 2011 Verwijder 
·Hoe maak je diashows maken in XP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com