Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Wat is een Microsoft Word- document ?
Ongeacht hoe verschillende mensen gebruik maken van Word , kunt u denken aan een Word-document als de delen die het componeren . Deze delen hebben allemaal betrekking op de inhoud van een document , en omvatten de inhoud zelf , dat grafische elementen en tekst bevatten . Andere documenten delen omvatten het uiterlijk of de stijl van de inhoud , aangepaste programma's naar inhoud en paginering manipuleren om de inhoud te structureren . Inhoud inhoud

Een Word-document is zijn verzameling woorden , alinea's, zinnen en karakters . Anders gezegd , het is wat een Word-document deelt gemeen met een gewoon tekstbestand . Gebruikers meestal deze content te maken door te typen op het toetsenbord . Maar ze vaak inhoud te maken door het uit een andere bron , zoals een webpagina plakken . Een andere inhoud generator is veldcodes , zoals die voor het tonen van de huidige datum en tijd . Nog een andere bron van inhoud is van bestanden van een andere toepassing , zoals Microsoft Excel .
Structuur

Het structurele deel van een Word-document is de collectie van conceptuele blokken die componeren de secties en pagina's van een document . Deze blokken zijn de marges , kop-en voetteksten , kolommen , en de afdrukstand van de secties . De afdrukstand bepaalt of een 8,5 - by 11 - inch pagina verschijnt met zijn langste afmeting loopt van boven naar beneden of van links naar rechts op uw monitor . Veel van de gereedschappen voor het instellen van de structurele elementen genoemd zijn onder het menu ' Pagina-indeling ' rubriek .
Styles

Styles
ook het uiterlijk van de inhoud beïnvloeden . Stijlen zijn een reeks kenmerken zoals karakter gewicht, dat vet of dun kan zijn; effecten zoals onderstreept en cursief, en koppen , die de gebruiksvriendelijkheid bepaald hiërarchisch niveau van een paragraaf aan te geven . Bijvoorbeeld , zou een kunst student het schrijven van een paper over voeding deze woorden hebben in de " Heading1 " stijl : koolhydraten , vetten , eiwitten en voedingsstoffen . Word- documenten stijlen slaan ook voor afbeeldingen , zoals de grens die rond vormen en foto's verschijnt .
Programma

Macro
zijn een verzameling van door de gebruiker gemaakte instrumenten . Macro's kunnen manipuleren alle Woord middelen die een live- gebruiker kan doen , maar veel sneller . Een voorbeeld van een macro is een hulpprogramma dat componeert en stuurt een e-mail bericht met de huidige paragraaf onder de cursor . Word-gebruikers maken deze programma's op twee belangrijke manieren . Een daarvan is door ze op te nemen met de functie " Record " onder het menu " Developer " rubriek . Een andere is door het schrijven van programma's rechtstreeks in Word 's programmeeromgeving , welke gebruikers toegang door gelijktijdig op de "Alt " en toetsen " F11 " .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te controleren en reparere…
·Hoe maak je een inhoudsopgave …
·Microsoft Word voor Windows XP…
·Hoe te achterhalen van de Aant…
·Hoe te Reacties in MS Word ver…
·Hoe maak je een Tilde invoegen…
·Hoe te grammaticacontrole Zoek…
·Hoe je e - Cards te verdienen …
·Hoe maak je een Doc invoegen i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe maak je een achtergrondafbeelding to…
Hoe maak je een complex tabel in Word 20…
  Software Articles
·Hoe je alle lijnen die geen Verwijderen …
·Hoe te TrueType-lettertypen in splitter 
·Hoe maak ik gebruik van de Office Custom…
·Hoe te Connect MIDI VST 
·PC Boerderijspellen 
·Hoe maak ik een e-mailadres ophalen uit …
·De nadelen van softwarepiraterij 
·Hoe maak je een realistische lint maken …
·Hoe je ZIP -bestanden uitpakken Online 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com