Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe maak je een Screenshot op Microsoft Word Take
Microsoft Word , een tekstverwerker voor Windows -systemen , kunt u een verscheidenheid aan documenten te creëren , alsook voegen grafische en spreadsheet- elementen in deze documenten . Het programma laat je ook een screenshot van de huidige scherm te nemen en gebruiken deze kopie in een ander Word-document . Een screenshot bevat alle elementen die momenteel op het scherm , waaronder de Word-werkbalk en alle items aanwezig zijn in het document . Screenshots zijn ook bewerkt rechtstreeks vanuit Word als in grafische manipulatie programma . Instructies
1

Klik op de Microsoft Word- pictogram op de computer " Desktop" of klik op "Start ", " Alle programma's " en " Microsoft Word " om de toepassing te openen , als het nog niet is geopend . < br > Pagina 2

Klik op de Microsoft Office- knop in de linker bovenhoek van het scherm dan " Open" om de Microsoft Word- document dat u wilt een screenshot van te nemen te openen . Dubbelklik op bestandsnaam van het document om het te openen .

Press 3 Houd de toets " ALT " en druk op de " PrintScrn " of " PRTSC " op het toetsenbord van uw computer . De " PrintScrn " of de toets " PRTSC " is aan de rechterkant van je toetsenbord . Laat de toets " ALT " . Een screenshot van het actieve venster Woord is nu op het klembord van uw systeem .
4

Klik op de Microsoft Office- knop en vervolgens " Open" om de Microsoft Word- document dat u wilt de schermafdruk plakken in te openen . Dubbelklik op bestandsnaam van het document om het bestand te openen .
5

Navigeer naar de pagina of de locatie in het document waar u de schermafbeelding wilt voegen . Klik op " Invoegen ", " Illustraties " en vervolgens " Screenshot . " Klik op de afbeelding om de screenshot om in te voegen in uw Word-document onuitgegeven dan sla stap 6 en 7 . Om de screenshot te bewerken voordat u deze , ga dan naar stap 6 en 7 .

Klik op " Schermclips " 6 om de screenshot te snijden , en verwijder werkbalken en andere gebieden die u niet wilt . Aanwijzer van uw muis verandert in een kruisje . Houd de linkermuisknop ingedrukt om het gebied van het scherm selecteren geschoten die u wilt bewaren .

Laat de muisknop los 7 om de screenshot te accepteren . Klik op de screenshot opnieuw om deze in te voegen in uw Word-document .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Het maken van posters met Micr…
·Wat is tekst inpakken in Micro…
·Hoe een Paragraaf in MS Word-f…
·Wat is de betekenis van de Voe…
·Hoe te Urdu schrijven in MS Wo…
·Hoe je tekst Keep Alleen voor …
·How To Typ in drie kolommen me…
·Hoe maak je automatisch Styles…
·Hoe kan ik een aangepaste stij…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Numbers Zet in Microsoft Excel al…
·Hoe maak je een PowerPoint-presentatie o…
·Hoe maak je een opstartbare cd 
·Hoe te gebruiken DVD Shrink te kopiëren…
·Hoe Bitrate verminderen 
·How to Get Inside the Romulus Treasure 
·Hoe te Voorwaardelijke opmaak gebruiken …
·Hoe te verwijderen W32 Almanahe.C 
·Hoe Bewerken GEDCOM 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com