Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe te pamfletten op Microsoft Word Creëren
Terwijl het aanbieden van papier handouts kunnen old-school lijken in vergelijking met de onmiddellijke bevrediging van teksten , tweets en e-mails , het verstrekken van informatie via brochures kunnen een blijvend effect hebben . Pamfletten of brochures , bieden genoeg 'onroerend goed' om een ​​product , dienst of de set van gegevens , leggen samen met ruimte voor foto's en contactinformatie . In plaats van het starten vanaf nul , creëren pamfletten door gebruik te maken van sjablonen in Microsoft Word . Wat je nodig hebt
Digitale logo
Toon Meer Aanwijzingen

Open Microsoft Word 1 , klikt u op het tabblad " File " en klik "Nieuw . " Klik op de " Brochures en boekjes " knop . Dubbelklik op de " Brochures " bestandsmap . Blader door de resulterende pamflet templates - die allemaal volledig veranderlijk - en dubbelklik op een sjabloon . Binnen enkele ogenblikken , de sjabloon opent in een nieuw Word- venster . Kopen van 2

Markeer de tijdelijke tekst op de voorzijde van het pamflet . Typ direct over de woorden met uw eigen , zoals de naam van uw bedrijf of de medische kwestie het pamflet over gaat.
3

Herhaal de highlight - en type -proces voor de andere headers en tekstvakken gedurende de twee pagina's van het pamflet .

Highlight en type over de plaatsaanduiding contactgegevens dozen , meestal aan de achterkant van de brochure sjabloon 4 . Voeg uw bedrijf , adres , website , telefoonnummer , openingstijden en andere informatie . Om een tekstvak te verwijderen uit het pamflet , klikt het een keer , dan klikt u het frame van het vak en druk op de toets "Delete" .
5

Voeg een bedrijfslogo boven de contactgegevens paneel door te klikken op de tabblad " Invoegen" , het selecteren van het "Beeld" -knop , bladeren naar het logo en erop te dubbelklikken . Sleep het naar plaats boven het contact tekstvakken .
6

Verander de placeholder foto's op de brochure met opgenomen beelden van Word . Klik op een foto . Klik op het tabblad ' Invoegen ' , selecteert u de " Clip Art " knop en typ een woord of zin in het " Zoeken naar " vak . Klik op " Ga " en bladert u door de foto's . Dubbelklik op een foto om deze toe te voegen aan de geselecteerde afbeelding box aan de brochure . Herhaal dit om meer foto's toe te voegen .
7

formaat de tekst op de brochure om de standaardinstellingen van uiterlijk te veranderen door te wijzen op een kop-of paragraaf en op het tabblad "Home " . Gebruik het lettertype , de grootte , tekstkleur en positionering knoppen op het lint onder het tabblad om de tekst te veranderen .
8

Klik op het tabblad " File " en selecteer " Opslaan als. " Typ een naam voor de brochure bestand, selecteer een bestemming op te slaan op de computer en klik op de knop "Bewaar" .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe maak je een grafiek in Mic…
·Hoe de werkbalk in Microsoft W…
·Hoe maak je een Developer Tab …
·Hoe maak je een tabel toevoege…
·Hoe te openen Microsoft Word 2…
·Hoe Apple Pages 
·Hoe een boekje in Microsoft Wo…
·Hoe je speciale effecten aan t…
·Hoe kan ik een kader rond een …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe om films te downloaden van mijn hard…
·Hoe te Vul PDF-formulieren 
·Hoe een ArcSoft Codec met Beyond TV Gebr…
·Hoe maak je een reactie 's Letterlijke t…
·Hoe sla ik een afspeellijst van een Geni…
·Hoe te Graphics bijsnijden in PowerPoint…
·Hoe te McAfee Emproxy CPU Usage Fix 
·Wat is de extensie indd ? 
·Hoe je alle soorten video converteren na…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com