Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Word >> Content
Hoe je verschillende Headers invoegen op pagina's in Microsoft Word
De header aan de bovenkant van een document pagina bevat informatie zoals auteur, titel , datum en paginanummer . Voer de header informatie eens en de informatie herhalingen van pagina naar pagina . Soms is je document header moet regelmatig veranderen , zoals in een boek dat hoofdstuktitels in de headers heeft . Microsoft Word biedt u de mogelijkheid om een ​​header op een specifieke locatie in het document te wijzigen zonder voorafgaande aan die locatie die de header informatie . Instructies Header invoegen op Page One
1

Dubbelklik op de top van document pagina een . Dit opent de header te bewerken .

Typ in de header informatie die u wilt , zoals een verslag titel en datum 2 .
3

Dubbelklik op buiten de header gebied om header bewerken sluiten . De header informatie blijkt lichtgrijs aan de koptekst te onderscheiden van de tekst op de belangrijkste document pagina .
Header invoegen op de volgende pagina's

Plaats 4 uw cursor ergens op de pagina voordat de pagina waarop u uw eerste kop . Klik op het tabblad " Pagina-indeling " aan de bovenkant van het Woord lint .
5

Klik op de pijl naast " Breaks " in de "Page Setup " gedeelte van het lint . Scroll naar beneden en selecteer " Volgende pagina " op het drop - down menu .
6

Plaats uw cursor op de volgende pagina . Selecteer het tabblad "Invoegen " en klik op " Koptekst " in de " Koptekst en voettekst " gedeelte van het lint .
7

Selecteer "Edit Header " in de buurt van de onderkant van de drop - down menu . Klik op de ' Aan vorige koppelen "icoon , die zal verschijnen als gele - goud aan te tonen dat deze geactiveerd is , om het uit te schakelen .
8

Steek de header informatie u wenst te beginnen op deze pagina . Omdat je gehandicapt " Aan vorige koppelen " van de pagina's voor dat dit niet zal veranderen , wat betekent dat ze niet zal hebben een header geplaatst .
Verander de Header
9

Insert a sectie-einde op de pagina voordat u de header-informatie te wijzigen . Bijvoorbeeld , kan de invoering kopbal je verslag van je de titel " Inleiding " op pagina twee bevatten door vijf . Op pagina zes u de header te veranderen in " Chapter One . " Steek de sectie-einde op pagina vijf door te klikken op het tabblad " Pagina-indeling " en vervolgens " Breaks " te selecteren en naar beneden scrollen om te kiezen " Volgende pagina . "
10

Beweeg je cursor naar de pagina waarop u wilt de nieuwe header informatie . Dubbelklik in de header van de pagina te bewerken in te schakelen. Deselecteer " Aan vorige koppelen " door te klikken op het pictogram in de sectie "Navigatie " van het lint , dat wordt geopend wanneer u de koptekst openen.
11

Vul uw nieuwe header-informatie . Dubbelklik op het belangrijkste gedeelte van het document pagina om de header te sluiten voor het bewerken . De wijziging die u gemaakt zal verschijnen op deze en volgende pagina's , maar zal niet vóór deze pagina beïnvloeden de headers
12

Verander de header op elk moment door het volgen van dezelfde stappen : . Stel een sectie-einde , naar de volgende pagina , dubbelklikt u op de header gebied , schakelt u " aan vorige koppelen " en plaats de nieuwe header informatie .

Previous: Next:
  Microsoft Word
·Hoe te Afdrukmarges Pas in Mic…
·Hoe de Afdrukstand wijzigen in…
·Microsoft Office Word 2007 Uni…
·Hoe maak je een hotspot in Mic…
·Maken van agenda's in Microsof…
·Hoe je speciale effecten aan t…
·Hoe maak je een Flyer maken op…
·Hoe Microsoft Word installeren…
·Hoe te voegen een Google Map i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te Twee Graphics Combine op PowerPoi…
·Hoe te HyperCam Stop 
·Hoe kan ik een ISO Shrink in WinRAR 
·Hoe je tekst Wikkel in Access 2007 Field…
·Hoe te vanBasco's Karaoke Player configu…
·Hoe maak je een programma installeren om…
·How to Get Rid van My Skype Dienst 
·Hoe om gegevens van Quicken for Mac Conv…
·How to Get 64 Bit versies van Photoshop …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com