Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Publisher >> Content
Hoe Microsoft Publisher gebruiken om een webpagina maken
Hoewel Microsoft Publisher wordt voornamelijk gebruikt om gedrukte publicaties te maken , kunt u deze gebruiken om webpagina's te creëren. Uitgever een website bouwer, die u in staat stelt om de lay-out en de pagina's van uw webpagina zal bevatten plukken . U kunt dan pas de webpagina met uw ontwerp , kleur en voorkeuren lettertype . U hoeft geen HTML te gebruiken , omdat Publisher is een what- you- see- is - wat-je -get Web editor . U kunt uw webpagina in een browser voordat u het op het internet . Instructies
1

Selecteer " Websites en e-mails " en " Web Sites " van de " Nieuwe publicatie " venster in Microsoft Publisher . Kopen van 2

Kies " Gemakkelijk een website maken " uit de opties en dubbelklik op het gewenste ontwerp.
3

Volg de wizard en voeg een vinkje bij de doelen site naar pagina's toevoegen, zoals " Over ons " en " contact " naar uw website. Klik op ' OK ' als u klaar bent . Het ontwerp zal op uw pagina worden geplaatst . U zult paginanummers zien aan de onderkant van je scherm , waarop u kunt klikken op als u nodig hebt om een andere pagina te bewerken .
4

Selecteer "Web Site Opties" in het linkerpaneel en kies uw navigatiesysteem bar stijl . De navigatie bevat links naar andere pagina's binnen uw website .
5

Selecteer " Pagina Inhoud " van het linkerpaneel en kies uw pagina-indeling .
6

Selecteer " Ontwerpen Publication " uit het linker paneel om uw thema ( gebaseerd op het oorspronkelijke ontwerp ) te wijzigen . Vervolgens bladert u door de achtergrond opties en kies een thema .
7

Selecteer " Color Schemes " van het linkervenster om uw kleur voorkeur te kiezen . Klik dan op " Font Schemes " om uw lettertype voorkeuren halen .
8

Verwijder alle inhoud die u niet nodig hebt en vervang deze door de inhoud die u wilt dat uw webpagina op te nemen , zoals foto's, links en tekst .
9

invoegen van links door de tekst die u wilt hyperlink selecteren . Klik dan op " Insert " en " Hyperlink " in de werkbalk . De "Insert Hyperlink " dialoogvenster geopend .
10

Voeg een webpagina koppeling door het selecteren van " Bestaand bestand of webpagina " onder " Link naar . " Typ het website adres in het "Address " tekstveld en klik op "OK . " Om een e-mail link toe te voegen , selecteert u " e-mailadres" onder " Link naar . " Steek uw email in het " E - mailadres " tekstveld en druk op " OK".
11

foto's toevoegen om de webpagina door het selecteren van " Insert ", "Beeld" en " Uit bestand " uit de werkbalk . Selecteer vervolgens een afbeelding en klik op " Invoegen. "

Voorbeeld 12 uw website door te klikken op " File " en " Webpaginavoorbeeld " in de werkbalk . Om uw werk op te slaan , selecteert u " File " en " Save" in de werkbalk . Veranderen " Opslaan als type " naar " Webpagina ( * htm ; . . * Html ) , " de naam van uw startpagina " index.htm " of " index.html " en klik op
< " Opslaan . " br >

Previous: Next:
  Microsoft Publisher
·Hoe Microsoft Publisher opslaa…
·Hoe een Tri - Fold Brochure Mi…
·Hoe Microsoft Publisher 2003 U…
·Hoe te Toevoegen Meer pagina v…
·Hoe Word Afbreking Verwijder i…
·Hoe te voegen Clip Art in Micr…
·Hoe maak je een banner met Mic…
·Hoe te Tickets Met Microsoft P…
·Hoe kan ik PDF-documenten van …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe maak je mooie Certificaten Creëren 
·Hoe u Microsoft Office installeren via e…
·Hoe maak je een formulier met Microsoft …
·Hoe te TRP bestanden af ​​te spelen 
·Hoe naar Hair Lichter op Photoshop Met E…
·Hoe maak je een knop Maken in Flash 8 
·De beste manier om te leren Photoshop El…
·Hoe maak je een Ramp Game Maak in ROBLOX…
·Hoe te Age van een Werknemer in Access B…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com