Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Publisher >> Content
Hoe te kaarten maken in Microsoft Publisher 2007
Of je het leuk om creatief voor speciale gelegenheden of gewoon de juiste kaart niet vinden tussen de algemene opties in de winkel , kunt u Microsoft Publisher 2007 DTP- layout van uw computer en het ontwerp -programma gebruiken om uw eigen kaarten te maken . Uitgever een groot aantal sjablonen om je opstaan ​​en kaart - maken in een paar snelle stappen . Instructies
1

Open Publisher en klik op de " Wenskaarten " knop in het midden van de " Beschikbare sjablonen " scherm . Blader door de beschikbare sjablonen , zoals " Vakantie ", " Verjaardag , " " Occasions en Evenementen " en "Dank u , " of dubbelklik op een map met meer template opties . Elke kaart kan worden veranderd en worden aangepast om uw gelegenheid . Kopen van 2

Dubbelklik op een kaart en binnen enkele ogenblikken zal de uitgever werkruimte te openen . Blader door de vier pagina's van de kaart om een ​​gevoel voor de tekst en ontwerp .
3

Klik op een pagina van de kaart te krijgen en markeer de tijdelijke tekst , zoals " Gelukkige Verjaardag ", en type over het met uw eigen , zoals " Voor de Beste Dochter . " Markeer de nieuwe tekst , klikt u op het tabblad "Home " aan de bovenkant van het scherm en de woorden " uiterlijk met behulp van de sectie ' Lettertype ' van de werkbalk of lint te veranderen .
4

Herhaal de tekst verandert tijdens de vier pagina's van de kaart , inclusief opties, zoals naam van de ontvanger , een favoriete liedje songtekst en een " Made by " op de achterkant van de kaart .
5

Klik eenmaal afbeelding een tijdelijke aanduiding op op de kaart en klik op de toets " Delete" om het te verwijderen . Klik op het tabblad "Invoegen " aan de bovenkant van het scherm en klik op de " Clip Art " knop eronder . Typ een beschrijving met betrekking tot de kaart , zoals " bewegen ", " ballons ", " soldaat " of "liefde" in het " Zoeken naar " vak . Klik op " Ga , " scroll door de resultaten en dubbelklik op een afbeelding , die zullen het toevoegen aan de kaart . Herhaal dit voor de overige pagina's op de kaart , indien gewenst .
6

Klik op de tab " Page Design " aan de bovenkant van het scherm . Beweeg je cursor , zonder te klikken , dan de groepen van gekleurde vakjes in de sectie " Schema's " van de werkbalk /lint. Kijk hoe de kaart verandert met de nieuwe kleur ontwerpen . Klik op een kleurgroep om de wijzigingen toe te passen op de kaart.
7

Klik op het tabblad " File " aan de bovenkant van het scherm , klikt u op ' Opslaan als ', typ een naam voor de kaart en sla het naar uw computer .

Previous: Next:
  Microsoft Publisher
·Hoe het opzetten van een Micro…
·Hoe maak je een e-mail Pagina …
·Hoe Microsoft Publisher-bestan…
·Hoe te tekstvakken ontkoppelen…
·Hoe post op Craigslist Via Mic…
·Hoe maak je een menu in Micros…
·Hoe te werken met tekst in Mic…
·Hoe maak je een Duplex Boekje …
·Microsoft Publisher 2000 Tutor…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te schrijven & Print Controles in Ub…
·Hoe maak je een database te bekijken Fil…
·Hoe gegevens verplaatsen op een Excel 20…
·Hoe gegevens in Oracle verbergen 
·Hoe je Adobe Reader opslaan van een desk…
·Hoe kan ik een Admin Thema in Drupal Set…
·Hoe te Cijfers Opslaan in grijstinten in…
·Hoe te splitsen Zip bestanden uitpakken 
·Hoe kan ik een dvd in Windows Vista Burn…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com