Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Excel gebruiken
Microsoft Excel is een van de meest gebruikte toepassingen in MS Office-suite . Het wordt steeds belangrijker voor mensen om te begrijpen hoe u dit product te gebruiken voor succes op de werkvloer . Met deze eenvoudige stappen kunt u de meest bekende acties te bekijken, maken , bewerken , opslaan en afdrukken werken in Excel onder de knie . Instructies

Open Excel 1 . Een lege spreadsheet wordt weergegeven . Als u een bestaand bestand te openen ga naar " File ", selecteer "Open " en blader door uw bestanden totdat u het gewenste nummer te vinden . Om een ​​nieuw Excel-document verblijf op het blanco werkblad of kies "File " aan de bovenkant van het scherm en selecteer " Nieuw . "

Klik 2 je muis naar de cel die u wilt bekijken of bijwerken . Gebruik de schuifbalken aan de onderkant en aan de zijkant van het scherm bij te werken en te bekijken cellen niet in zicht , indien gewenst .
3

Werk de gegevens in de cellen door te klikken op de cel die u wilt wijzigen en voer de nieuwe gegevens . Om de cel passen alle ingevoerde zonder formatteren van de cel maken de kolommen of rijen groter of kleiner door te klikken op de lijn tussen elke letter en nummer label aan de bovenkant van het scherm , en het te verslepen waar je wilt data .
Goedkope 4

Format cellen door te klikken op de cel of cellen die u wilt dezelfde formatteren ( bijvoorbeeld , moeten allemaal worden afgestemd op het midden ) en selecteer " cellen " uit het menu " Format" aan de bovenkant van het scherm . Klik op het tabblad in het venster weergegeven waarin de aard van de opmaak die u wilt toewijzen aan deze cellen ( algemeen nummer , uitlijning , lettertype , grens , patroon en bescherming ) heeft . Bijvoorbeeld als u het invoeren van geldbedragen , selecteer " Valuta " en kies het aantal decimalen en het formaat van het symbool ( dollarteken ) en nummers . Klik op de knop " OK" als u de gewenste selecties hebt gemaakt .
5

verder met het invoeren , bijwerken en opmaken van gegevens in de cellen totdat alle informatie is ingevoerd . Te bekijken en bij te werken gegevens in andere werkbladen in het Excel- bestand klikt u op de lipjes aan de onderkant van het scherm . Alle spreadsheets binnen een bestand maken van een werkmap. Om de naam van elke spreadsheet (standaard is blad 1 , blad 2 , blad 3 ) met de rechtermuisknop op het tabblad te wijzigen , selecteert u "Rename " uit de weergegeven opties en typ de nieuwe naam in en klik ergens op het scherm om de nieuwe naam op te slaan .
6

Sla uw werk door te kiezen voor " Opslaan als" uit het " File " -optie van de menubalk . Geef het bestand een naam die zinvol is voor u op basis van de gegevens die u hebt ingevoerd , en selecteer de map waarin u het bestand wilt opslaan inch Om wijzigingen aan een bestaand bestand ( en niet de bestandsnaam of de locatie te wijzigen ) slaan selecteer " Save " plaats .
7

Print het bestand . Selecteer " Print Preview " in het menu "Bestand " . Bij het afdrukken in Excel zijn er vele mogelijkheden om te kiezen om uw document af te drukken . Gebruik de "Setup " en " Pagina-eindevoorbeeld " opties aan de bovenkant van de preview-scherm om de wijzigingen die u nodig hebt te maken. Eenmaal klaar , selecteer " Print" uit het menu "Bestand " . Wanneer u het nodig om af te drukken meerdere spreadsheets " Hele werkmap " selecteren uit het vak ' Wat afdrukken "in het menu afdruk .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe maak je een histogram graf…
·Hoe de pagina draaien in Excel…
·Microsoft Access 2007 Compatib…
·Hoe kan ik Marges wijzigen op …
·Hoe Web pagina Hyperlinks make…
·Hoe maak je een normale Bell g…
·Hoe kan ik een Excel-grafiek v…
·Hoe te Bins in Excel 2007 make…
·Excel 2003 65536 Lijn Limiet F…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik muziek embedden in Powerpoint…
·Hoe gebruik 7 - Zip om Unzip 
·Hoe je de volledige versie van Cake Mani…
·Hoe de beveiligingswaarschuwing bij uits…
·Hoe Video Buffering Problemen oplossen 
·Hoe te Launch Manager Uninstall 
·Hoe de AVCHD- video-indeling bewerken 
·Hoe maak je een Finale bestand opslaan a…
·Hoe kan ik een vinkje in een doos behulp…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com