Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een boxplot in Microsoft Excel 2007 Start
Boxplots , ook wel box - and- whiskerdiagrammen , zijn nuttig voor het visualiseren van gegevens met behulp van hun vijf - nummer samenvattingen . Een vijf - tal samenvatting van een data set is meestal het minimum, maximum , gemiddelde , laagste kwartiel en het bovenste kwartiel waarden van een data set . Box percelen zijn nuttig voor het vergelijken van meerdere datasets , zoals de prestaties van leerlingen tussen de verschillende klassen , dier veranderingen in de bevolking in de verschillende regio's of regionale neerslag over meerdere jaren . Excel heeft geen ingebouwde doos plotten hulpmiddel , maar box plots kunnen worden gemaakt met behulp van de bestaande typen perceel door het masseren van de data een beetje aan kracht Excel om het perceel correct te tekenen . Wat je nodig hebt Plaat van een of meer numerieke data sets
Excel 2007
Toon Meer Aanwijzingen
Set Up de Plot Gegevens
1

Maak een tabel met een kolom van elke gegevensset . In de tabel rijen , formules toe te voegen voor de berekening van ( in volgorde) het minimum , eerste kwartiel , de mediaan , het derde kwartiel en het maximum voor elk ingesteld met de Excel-functies MIN , MAX , MEDIAN en KWARTIEL ( of PERCENTIEL ) gegevens . Dit is de " samenvattende tabel . " Kopen van 2

Maak een tweede tafel met dezelfde rijen en kolommen als hierboven . Deze tabel worden de waarden gebruikt voor de plot bevatten . Dit is de "plot tabelgegevens . "
3

Voeg een formule voor maximale waarde elke gegevensset in de plot data tabel die is de maximale aftrek van het derde kwartiel waarden uit de overzichtstabel .
4

Voeg een formule voor elke dataset 's derde kwartiel waarde in de plot data tabel die is het derde kwartiel minus de mediaan waarden uit de overzichtstabel .
5

toevoegen een formule voor mediaanwaarde elke data set in de plot data tabel die is de mediaan minus het eerste kwartiel waarden uit de overzichtstabel .
6

Voeg een formule voor het eerste kwartiel elke data set in de plot gegevenstabel kopiëren van de eerste kwartiel van de overzichtstabel .
7

Voeg een formule voor minimumwaarde elke data set in de data tabel tabel die is het eerste kwartiel minus de minimale waarden van de overzichtstabel .
Maak de plot
8

Selecteer het bereik met het derde kwartiel , mediaan en eerste kwartiel van alle data sets in de plot tabelgegevens .
< br > 9

Open het lint Invoegen. Klik op ' Kolom ' in de hitlijsten . Selecteer " Gestapelde kolom " van de " 2 - D Kolom " soort charts .
10

Klik op " Gegevens selecteren " onder "Design " op de sectie " Hulpmiddelen voor grafieken " van het lint . Wijzig de " Series" om zo " Series 3 " is het onderste segment van de grafiek en " Series 1 " is het topsegment in de grafiek .
11

Klik op het onderste segment van een van de kolommen in de grafiek . Selecteer " Lay-out " onder " Hulpmiddelen voor grafieken " op het lint . Klik op " Error Bars " en selecteer " Meer Foutbalken opties . " Het venster " Format Error Bars " verschijnt .
12

Selecteer "min" voor de " Direction . " Selecteer "Aangepast " voor de "Fout bedrag . " Klik op " Geef Value " en selecteer het bereik voor alle minimumwaarden in de plot gegevens tabel voor de "Negatieve Fout Value " in het venster " Custom Error Bars " . Klik op " OK " om dit venster en " Close" in het volgende venster om terug te keren naar de grafiek te verlaten .
13

Klik op het topsegment van een van de kolommen in de grafiek . Ga naar het venster " Format Error Bars " zoals hierboven . Kies " Plus " voor de " Direction " en gebruik de maximale waarden in de plot gegevens tabel voor de " Positive Error Value " bereik voor de "Custom Error Bedrag . "
14

Klik met de rechtermuisknop op het onderste segment van een van de kolommen op het diagram en selecteer " Format Data Series. " Stel de " Fill " op "Nee vullen . " Stel de "Border Color " op "Nee lijn . " Sluit het venster .
15

Verwijder de legenda . Voeg polish door het formatteren van de grafiek kleuren , het toevoegen van een titel en andere afwerking .
16

Selecteer de rijen met de plotgegevens tafel. Onder " Thuis " op het lint op "Format " en selecteer " Hide Rijen " onder het " Weergeven en verbergen " sub - menu .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe de Rijhoogte in Excel Via …
·Hoe Standard Deviation op Micr…
·Hoe maak je een nieuwe extensi…
·Hoe maak je een drop - down li…
·Hoe maak je een Total Weighted…
·Hoe gebruik Excel om Vind de k…
·Hoe te Minus Function gebruike…
·Hoe de NU -functie in Microsof…
·Excel 2007 Macro Security Grou…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe u Microsoft Word 2008 Install 
·Propaganda Technieken voor PowerPoint 
·Hoe kan ik een dvd van digitale foto's b…
·Hoe maak je een Mixtape Make Stream 
·Sparkles in GIMP 
·Hoe te converteren naar MP3 naar iBooks 
·Hoe maak je een Afbeelding 180 graden dr…
·Hoe om video's op een Zune 
·Hoe maak je een mix van verschillende So…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com