Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe kan ik Excel 2007 -bestanden te converteren naar Excel 2000
Microsoft Excel is een onderdeel van de Microsoft Office suite van producten en wordt gebruikt om spreadsheets en werkmappen . Terwijl Excel 1997 , Excel 2000 en Excel 2003 -werkmappen voorzien identieke bestandsextensies , de vrijlating van Excel 2007 introduceerde een nieuwe bestandsextensie . Excel 2000 spreadsheets gebruiken de extensie XLS , terwijl Excel 2007 spreadsheets opslaan met de extensie XLSX . Om een ​​xlsx- werkmap compatibel is met Excel 2000 te maken , kunt u Excel 2007 gebruikt om de werkmap te zetten of je kan een converter te gebruiken met Excel 2000 downloaden . Instructies
If You Have Excel 2007

Open Microsoft Excel 2007 1 op de computer . Het programma bestand bevindt zich meestal in de map " Microsoft Office " onder het " All Programs " optie van het menu 'Start' . Kopen van 2

Open de Excel 2007-werkmap die u wilt converteren . Als u een werkmap opent , selecteert u de optie "Open" van de Microsoft Office- knop in de linker bovenhoek van het programma . Selecteer het bestand en klik op de knop "Open " om verder te gaan .
3

Selecteer de "Opslaan als" optie uit het Microsoft Office -knop . Selecteer de " Excel 97-2003 werkmap " optie onder de rubriek " Sla een kopie van het document " .

Naam 4 het bestand en sla het op uw favoriete bestemming . Het werkboek is nu compatibel met Excel 2000 .
Hebben als je Excel 2000
5

Open het Excel- conversie-tool website Microsoft in uw webbrowser ( zie bronnen ) . Lees de systeemvereisten om ervoor te zorgen uw systeem in aanmerking komt voor het compatibiliteitspakket .
6

Klik op de "Download" knop naar de bovenkant van de pagina om te beginnen met het downloaden van het bestand . Als de download niet automatisch start , klikt u op de link " Start Download " op de pagina die u doorgestuurd naar . Klik op de "Save File" knop als daarom wordt gevraagd .
7

Open het uitvoerbare bestand als het eenmaal klaar is met downloaden . Standaard wordt dit bestand met de naam " FileFormatConverters.exe . " Klik op "Run " wanneer u wordt gevraagd om de installatie te starten .
8

Accepteer de licentievoorwaarden door te klikken op het vakje naast de " Klik hier om te accepteren " tekst aan de onderkant van het scherm . Klik op "Doorgaan " om te beginnen met het uitpakken van bestanden . Klik op "OK " wanneer de extractie is voltooid .

Open Excel 2000 9 uit je menu 'Start' . Open het Excel 2007 -bestand door het selecteren van de optie "Open" uit het menu " File " en lokaliseren van uw dossier . Excel zal automatisch beginnen met het omzetten van het bestand voor gebruik in Excel 2000 . Merk op dat het bestand is geconverteerd voor eenmalig gebruik en moet worden omgeschakeld telkens wanneer het wordt geopend .
10

Klik op de "Opslaan als" optie uit het menu " File " om permanent sla uw Excel 2007-bestand als een Excel 2000 -bestand . Selecteer de " Microsoft Excel-werkmap " optie uit het " Opslaan als type " sectie en de naam van uw bestand . Dit bestand zal permanent verenigbaar is met Excel 2000 .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Hoe kan ik informatie over Exc…
·Hoe maak je een selectie in Mi…
·Hoe kan ik een Word- tabel imp…
·Hoe kan ik Excel 2007 converte…
·Hoe kan ik Excel 2007 -bestand…
·Hoe maak je een T - test uitge…
·Wat is Microsoft Excel Goed vo…
·Excel Key Functions 
·Hoe maak je een voettekst toev…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe kan ik een NTFS- partitie Resize Met…
·Hoe je Adobe Acrobat PDF-bestanden Lock 
·How Do I Close My Bearshare account ? 
·Hoe kan ik een document maken met Blanks…
·Hoe maak je een Megalopolis in SimCity 4…
·Hoe maak je een Song Play Maak Gedurende…
·Beschrijf Primaire sleutel 
·Hoe maak je een wachtrij in RCT3 Zorg 
·Hoe je afbeeldingen Brighten in After Ef…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com