Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe afdrukken of Pagina-instelling in Excel 2007
Microsoft Office Excel 2007 is spreadsheet software die u kunt gebruiken voor het invoeren , organiseren en berekeningen op de gegevens uit te voeren . U kunt de gegevens die u invoert om rapporten , tabellen en grafieken te creëren gebruiken . Nadat u klaar bent met uw werkmap , kunt u de pagina-instellingen aan te passen en af te drukken van de werkmap. Er zijn vele opties om uit te kiezen bij het aanpassen van de pagina-instelling . Voordat u gaat afdrukken , kunt u ook de afdrukopties te wijzigen op een printer af te drukken of een paginabereik dat u wilt afdrukken. Instructies
1

Klik op de Office-knop in de linker - bovenhoek . Selecteer "Afdrukken " uit de beschikbare opties en selecteer " Print Preview . " In de weergave Afdrukvoorbeeld je zult zien hoe het gedrukte exemplaar zal zien , evenals bekijken en aanpassen van de marges en bekijk pagina-instellingsopties . < Br > Pagina 2

Selecteer " Pagina-instelling . " in het dialoogvenster dat verschijnt kunt u de spreadsheet wilt afdrukken in de liggende stand in plaats van verticaal in te stellen. Klik op het tabblad " Marges " aan de marges van uw spreadsheet als verticale en horizontale uitlijning aan te passen .
3

Klik op het tabblad " Koptekst /voettekst " . Voer alle informatie die u wilt weergeven in de kop-of voettekst . Klik op het drop - down menu's hieronder om speciale gebieden , zoals " Pagina x van y . "
4

Klik op het tabblad meest rechtse , het label " vel . " Je kunt kiezen invoegen rasterlijnen en /of rij -en kolomkoppen hier of moet worden afgedrukt . Klik op " OK " na het aanbrengen van wijzigingen aan de pagina-instelling .
5

Klik op de Office-knop in de linker bovenhoek , klik op " Print " en " Print " weer . Er zijn verschillende Print opties waaruit u kunt kiezen .
6

Kies de printer die u wilt afdrukken door op de pijl naast de naam van de printer op een keuzelijst van de printer weer te geven. Selecteer de printer die u wilt gebruiken .
7

Selecteer het aantal exemplaren dat u wilt afdrukken . U kunt ook kiezen of u al uw werkmap of slechts een deel ervan onder "Afdrukken wat . " Bepaal welke pagina's u wilt afdrukken onder "Afdrukken range . " Bijvoorbeeld , kunt u kiezen om pagina 2 te printen printen 7 door het invoeren van " 2-7 " . Nadat u de benodigde wijzigingen aan opties af te maken , klikt u op "OK" en uw werkmap zal beginnen met afdrukken.

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Quick Tutorial over Excel Oplo…
·Hoe maak je een rij alfabetisc…
·Hoe maak je een rij in Excel i…
·Hoe kan ik aftrekken Data in M…
·Hoe kan ik Excel aan kinderen …
·Hoe te Password Beperking Verw…
·Hoe maak je een drop-down box …
·Hoe om te doen zoeken functies…
·Hoe kan ik een Word- document …
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe je tekst invoegen in Clip Art & Open…
·Hoe te verwijderen van de gebruikersnaam…
·Hoe kan ik een object in After Effects C…
·SQL Server 2008 Data Types 
·Hoe kan ik Excel 's KUBUSWAARDE Functie …
·Hoe spyware Pop -Up Berichten Delete op …
·Hoe je uit te printen van MS Word Define…
·Hoe je naar de CMD Prompt Hoewel Notepad…
·De Elementen van het Excel 2007 Venster 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com