Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> Microsoft Access >> Content
Hoe maak je een Google Map Van Excel Creëren
Google Maps is een populaire gratis online dienst voor het vinden van adressen , het krijgen van aanwijzingen , en vrijwel de hele wereld met behulp van de website innoveren satelliet en street view beeldmateriaal verkennen . U kunt wensen om snel de adressen te lokaliseren in een aangepaste lijst van je eigen . Het plaatsen van meerdere adressen op een kaart stelt u in staat om de relatieve afstanden tussen hen zien en direct inzoomen op hun eigen wijken . Een optie voor het maken van een Google Map van een adreslijst is om Microsoft Excel te gebruiken . De populaire spreadsheet-applicatie maakt het gemakkelijk om een lijst adressen . Wat je nodig hebt
Microsoft Excel
webbrowser met internetverbinding
webserver
Toon Meer Aanwijzingen
1

Download de " MapExcelData.xls " Excel-spreadsheet uit theclosetentrepreneur.com . Google Maps kan een kaart uit bestaande adressen te genereren , maar de data moet in zijn unieke KML -bestandsformaat . De " MapExcelData.xls " bevat de nodige functies om een adressenbestand automatisch converteren naar een KML -bestand voor eenvoudig importeren in Google Maps . Kopen van 2

Pak de " MapExcelData.xls " bestand van de Zip archief dat wordt gedownload . Klik met de rechtermuisknop op het zip-archief en kies " bestanden uitpakken " om toegang te krijgen tot het Excel-bestand .
3

Dubbelklik op het " MapExcelData.xls " bestand naar de Excel-spreadsheet voor het openen het creëren van een Google Map .
4

Klik op het tabblad " KML_details " om werkbladen in het bestand te wijzigen . Dit tabblad is gelegen aan de onderkant van het Excel-venster en duidelijk gelabeld .

Type 5 de bestandslocatie waar u het KML- bestand op te slaan nadat Excel verwerkt het adres in Google Maps -formaat . Dit pad wordt getypt in cel C2 van dit werkblad . Het volledige pad moet de gewenste naam van de van het document in cel C3 worden getypt .

Type 6 .
7

Klik dan op het eerste tabblad , genaamd " data . " het werkblad zal de adresgegevens van elke locatie die u wilt opnemen in de Google Map wijzigen .

Type 8 of plak . Deze informatie begint in kolom D op het werkblad en begint in rij 6 . Doe geen gegevens ingevoerd in de kolommen A tot C. Het programma zal automatisch deze gegevens in latere vullen .
9

Bepaal welke adressen u wilt " geocoderen " in de Google Maps KML -formaat . Geocoding is het proces Google gebruikt om een postadres te zetten in een global positioning nummer voor de exacte locatie op de kaart .
10 p Met de muis klik je eenmaal het rijnummer van de eerste adres dat u wilt geocode . Houd de toets " Shift " en klik eenmaal op het rijnummer van de laatste adres . Hierdoor worden alle adressen in tussen en met inbegrip van deze twee adressen te selecteren .
11

Druk op de " Geocode " knop aan de bovenkant van het werkblad . Kolommen A tot en met C van de adressen zullen nu de geconverteerde geocoderen informatie voor elk adres bevatten .
12

Klik op de " Gen KML File" knop . Een KML -bestand met de opgegeven naam en file locatie zal worden gemaakt .
13

Upload het KML- bestand naar een openbare webruimte . Gebruik uw eigen webserver als je er een hebt . Anders, gebruik dan een gratis online file sharing service. Het KML -bestand moet toegankelijk zijn via een URL te zijn na deze is voltooid .
14

Open een webbrowser en bezoek de website van Google Maps op maps.google.com .
15

Voer de volledige URL van het KML-bestand in het veld " Search " op de top van de Google Maps webpagina en druk op de " Search Maps " knop . Een nieuwe Google Map wordt gemaakt en weergegeven met behulp van het KML -bestand output van Microsoft Excel .

Previous: Next:
  Microsoft Access
·Excel Training voor beginners 
·Hoe kan ik meerdere dubbele ri…
·Hoe je Radioactief verval bere…
·Hoe te openen een Excel- sprea…
·Hoe te Columns Breder in Excel…
·Hoe te Ciphers verdienen met E…
·Hoe te tekenen in Excel 2007 
·Hoe kan ik een rapport in Micr…
·Wat is een What If statement i…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe Songs Rip vanaf een cd 
·Hoe je Open Office-werkblad converteren …
·Hoe je Call of Duty 4 spelen: Modern War…
·Hoe kan ik een Word 2007- sjabloon met e…
·Hoe de Fill In Functie Toevoegen aan PDF…
·Hoe te Comodo Antivirus installeren 
·Hoe maak ik een partij Banner in Photosh…
·Hoe Microsoft Net 1.1 Uninstall 
·Heeft Skype Mobile Do Videogesprekken ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com